Virhe 0x80a4001a ilmenee, kun sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi

Saat seuraavan virhekoodin, kun sinua pyydetään kirjoittamaan Microsoft-tilisi salasana:

0x80a4001a

Ratkaisu

Voit kiertää tämän ongelman seuraavasti:

1. Poista tilisi konsolistasi. Voit tehdä sen siirtymällä kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  2. Valitse tili, jonka haluat poistaa, ja sitten Poista.
  3. Kun tilisi on poistettu, palaa takaisin ja valitse Sign in (Kirjaudu sisään), lisää tilisi uudelleen ja kirjoita sen salasana.
  4. Valitse joko Ei esteitä tai Kysy todentamisavaintani.

Huomautus Jos valitset Lukitse, ongelma ilmenee todennäköisesti uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80a4001a ilmenee, kun sinua pyydetään kirjoittamaan salasanasi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?