Vanhempien hyväksynnän antaminen ei onnistu Xbox-lapsitiliä luotaessa

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista henkilökohtaiset tietosi

Jos sinua pyydetään antamaan luottokorttitietosi hyväksyntäsi vahvistamista varten etkä asu Yhdysvalloissa tai Euroopan unionin jäsenvaltiossa, Microsoft-tilin maakenttä on tyhjä tai väärä.

Vahvista lapsen henkilökohtaiset tiedot

1. Kirjaudu sisään lapsen Microsoft-tilille.
  2. Valitse Omat tiedot ja varmista, että seuraavat tiedot ovat oikein:
    1. Syntymäaika
    2. Maa/alue
  3. Jos olet muuttanut joitakin tietoja, valitse Tallenna.
  4. Valitse Perhe ja tarkista, että tilisi näkyy siellä.

Vahvista vanhemman henkilökohtaiset tiedot

1. Kirjaudu sisään sille vanhemman Microsoft-tilille, joka kuuluu perheeseen, jonka jäsen lapsi on.
  2. Valitse Omat tiedot ja varmista, että seuraavat tiedot ovat oikein:
    1. Syntymäaika
    2. Maa/alue
  3. Jos olet muuttanut joitakin tietoja, valitse Tallenna ja kirjaudu ulos.

Ratkaisu 2: Anna suostumus Xbox-konsolissa osoitteen Xbox.com sijaan

Jos vanhemman Microsoft-tilissä on käytössä kaksivaiheinen tarkistaminen tai jos olet äskettäin päivittänyt vanhemman Microsoft-tilin suojaustodisteet (minkä jälkeen seuraa 30 päivän odotusjakso ennen lisämuutoksia), ne estävät sinua antamasta vanhempien hyväksyntää osoitteessa Xbox.com.

Voit kuitenkin antaa hyväksynnän Xbox-konsoleilla. Kirjaudu lapsen tilille Xbox Onessa tai Xbox 360:ssä ja noudata hyväksynnän antamista koskevia ohjeita.

Vaihtoehtoisesti jos sinulla ei ole lähettyvilläsi Xboxia, kaksivaiheisen tarkistamisen poistaminen käytöstä tilapäisesti mahdollistaa sinulle hyväksynnän antamisen osoitteessa Xbox.com. Kun olet valmis, varmista, että kaksivaiheinen tarkistus otetaan uudelleen käyttöön. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä.

Ratkaisu 3: Lähetä meille todiste iästäsi

Jos sinulla ei ole luottokorttia, siirry ohjeaiheeseen Iän tarkistaminen ja vanhempien hyväksyntä ja tutustu kohtaan 2, "Lähetä meille todiste iästäsi".

Jos mikään näistä ratkaisuista ei toimi, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lue lisätietoja Xboxin lapsitileistä

• Selaa Xbox One -perheen tietosuojaan ja verkkoturvallisuuteen liittyviä artikkeleja.
  • Selaa Xbox 360:n tietosuojaan ja lapsilukkoasetuksiin liittyviä artikkeleja.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Vanhempien hyväksynnän antaminen ei onnistu Xbox-lapsitiliä luotaessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?