Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa

Jos haluat muuttaa kirjautumisasetuksia, kuten salasanan edellyttämistä kirjauduttaessa, voit tehdä sen seuraavasti:

Jos perheessäsi on lapsitilejä, voit kirjautumisasetuksien kautta määrittää lastesi sisältökäyttöoikeuksia ja mahdollisuuksia ostaa Microsoft Storesta.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset).
  3. Valitse Tili-kohdasta Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  4. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksia.
  5. Valitse jokin seuraavista:
    • Tee siitä taianomaisen nopeaa: Automaattinen sisäänkirjautuminen ilman salasanaa tai salasanaa edellyttäen.
    • Esteetön: Sisäänkirjautumiseen, asetusten muuttamiseen ja ostosten tekemiseen ei vaadita salasanaa eikä todentamisavainta.
    • Varmista, että se olen minä: Sisäänkirjautuminen edellyttää salasanaa.
    • Kysy todentamisavaintani: Sisäänkirjautumiseen, asetusten muuttamiseen ja ostosten tekemiseen vaaditaan todentamisavain.
    • Lukitse: Microsoft-tilin salasanaa vaaditaan lähes mihin tahansa toimintoon.
    • Mukauta: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat mukauttaa, mihin toimintoihin vaaditaan salasana tai todentamisavain.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?