Ansaitse pisteitä Microsoft Rewards -ohjelmassa

Ansaitse palkintopisteitä tekemällä sitä, mitä teet muutenkin päivittäin. Se on helppoa ja ilmaista: sinun tarvitsee vain rekisteröityä, niin Microsoft Rewards sisällytetään Microsoft-tiliisi.

Kun olet rekisteröitynyt, voit nähdä nykyiset pisteesi kirjautumalla Microsoft-tiliisi. Voit nähdä pistesaldosi myös tilisi nimen vieressä Bing.com- ja Microsoft.com-sivustoissa.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Xbox Onen Microsoft Rewards -sovelluksen kanssa, pisteiden ansaitsemisessa tai palkintojen lunastamisessa pisteillä, ota yhteyttä Microsoft Rewards -tukeen.

Lataa sovellus

Pysy ajan tasalla pisteistäsi ja ansaitse pisteitä pelatessasi tai tehdessäsi ostoksia lataamalla Microsoft Rewards -sovelluksen Xbox One -konsoliisi.

Ansaitse pisteitä

Olemme koko ajan lisäämässä uusia tapoja ansaita pisteitä, ja voit pysyä niistä ajan tasalla käymällä usein Microsoft Rewards -sivulla.

Voit ansaita pisteitä seuraavilla tavoilla:

Pisteidesi kertyessä myös mahdollisuutesi saada hienoja palkintoja kasvavat. Olemme tehneet helpoksi seurata edistymistäsi kohti haluamiasi palkintoja, kuten suosittuja pelejä, elokuvia, sovelluksia, lahjakortteja, Sweepstakes-lottoarvontoja, lahjoituksia hyväntekeväisyyteen sekä vain jäsenille suunnattuja tarjouksia ja tapahtumia.

Ota tarkemmin selvää pisteiden ansaitsemisesta.

Huomautus Tekemällä Xboxiin ostoksia Microsoft Storesta tai tekemällä hakuja Bing.com-sivustosta ei saa pisteitä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Hae ohjeita

Jos sinulla on ongelmia Microsoft Rewards -sovelluksen kanssa, pisteiden ansaitsemisessa tai palkintojen lunastamisessa pisteillä, siirry Microsoft Rewards -tukeen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ansaitse pisteitä Microsoft Rewards -ohjelmassa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?