Lapsen lisääminen perhetilille

Jos sinulla on lapsitili, jota ei ole määritetty perhetiliisi kuuluvaksi, et voi tehdä muutoksia Xbox-tilisi asetuksiin etkä käyttää niitä.

Et voi esimerkiksi tarkastella tai päivittää seuraavia tietoja, jos sinulla on lapsitili, jota ei ole liitetty perhetiliin:

• Profiili ( mukaan lukien pelaajatunnus)
  • Saavutukset
  • Viestit
  • Ystävät
  • Omat pelit
  • Klubit
  • Aktiviteettisyöte

Xbox jakaa lapsitilin määrityksen kolmeen luokkaan:

• Pieni lapsi: alle 8-vuotias
  • Lapsi: 8–12-vuotias
  • Teini-ikäinen: 13–17-vuotias (tai Etelä-Koreassa 19-vuotias)

Tässä skenaariossa edellytetään, että vanhempi tai perheen muu aikuinen lisää lapsen perhetilille konsolissa, ennen kuin Xbox-profiiliasetuksiin voi tehdä muutoksia tai käyttää niitä.

Huomautuksia

• Ennen kuin vanhempi tai aikuinen voi lisätä lapsen perhetilille, heillä on oltava Xbox-profiili. Jos vanhemmalla tai aikuisella ei ole Xbox-profiilia konsolilla, siirry johonkin seuraavista sivuista saadaksesi tietää, miten voit lisätä Xbox-profiilin konsolille:
  • Jos haluat vain vaihtaa pelaajatunnuksesi, voit tehdä tämän muutoksen Windows 10:n Xbox-sovelluksessa. Voit tehdä sen valitsemalla osion "Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox-sovelluksella Windows 10:ssä" Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen -sivulla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lapsen lisääminen perhetilille " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?