Pelaajakuvan muuttaminen Xbox Onessa

Jokaisessa profiilissa on pelaajakuva, joka on pelaajatunnuksesi vieressä. Voit vaihtaa sitä mielesi mukaan. Voit myös lähettää oman mukautetun kuvan.

Pelaajakuvan vaihtaminen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry kohtaan Kirjaudu sisään > Oma profiili.
  3. Valitse Muokkaa profiilia > Vaihda pelaajakuva.
  4. Valitse a pelaajatunnus.

Mukautetun kuvan lähettäminen:

Jos haluat lähettää mukautetun kuvan, sinun on liitettävä kyseisen kuvan sisältävä USB-laite. Voit myös hakea kuvan OneDrivesta (saatavilla Microsoft Storen Sovellukset-kohdasta), jos olet asentanut sen konsoliin.

Huomautus Mukautetut kuvat ovat käytettävissä vain aikuisten Microsoft-tileillä.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään > Oma profiili.
  3. Valitse Mukauta profiilia > Vaihda pelaajakuva. (Sinun on valittava Vaihda pelaajakuvaan ensin, jos olet korvaamassa avatarin mukautetulla kuvalla.)
  4. Valitse Lähetä mukautettu kuva ja valitse jokin yhdistetyistä laitteista tai OneDrive.
  5. Valitse Lähetä.

Voi kestää hetken, ennen kuin mukautettu kuva tulee näyttöön, kun tarkistamme, että onko se kunnossa. (Ongelmatapauksessa palautamme viimeksi käyttämäsi pelaajakuvan tai avatarin.)