Pelaajakuvan muuttaminen Xbox Onessa

Jokaisessa profiilissa on pelaajakuva, joka näkyy pelaajatunnuksen vieressä. Voit vaihtaa pelaajakuvan aina, kun haluat. Voit myös lähettää palveluun mukautetun kuvan.

Voit muuttaa pelaajakuvan seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään, valitse oma profiilisi ja sitten Oma profiili.
  3. Valitse Mukauta profiilia > Vaihda pelaajakuva.
  4. Valitse pelaajakuva.

Pelaajakuvan tekeminen omasta avatarista

Voit ottaa kuvan avatar-hahmosi kanssa seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään, valitse oma profiilisi ja sitten Oma profiili.
  3. Valitse Muokkaa profiilia > Muokkaa avataria.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Ota valokuva.
  5. Valitse haluamasi asento vaihtamalla Animaatiot- ja Tausta-välilehtien välillä.
  6. Sijoita avatar valittua taustaa vasten.
  7. Ota avatar-hahmosta kuva painamalla ohjaimen näkymäpainiketta .
  8. Valitse Tallenna pelaajakuvana.

Huomautus
Voit valita myös Lähetä kuva sähköpostitse, jos haluat lähettää tämän pelaajakuvan sähköpostitse Microsoft-tilillesi.

Lähetä mukautettu kuva

Video: Oman pelaajakuvan lataaminen.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Jos haluat lähettää mukautetun kuvan, sinun on liitettävä kyseisen kuvan JPG- tai PNG-tiedostomuodossa sisältävä USB-laite. Voit myös hakea kuvan OneDrivesta (saatavilla Microsoft Storen Sovellukset-kohdasta), jos olet asentanut sen konsoliin.

Huomautus
Mukautetut kuvat ovat käytettävissä vain aikuisten Microsoft-tileillä.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään, valitse oma profiilisi ja sitten Oma profiili.
  3. Valitse Mukauta profiilia > Vaihda pelaajakuva. (Sinun on valittava Vaihda pelaajakuvaan ensin, jos olet korvaamassa avatarin mukautetulla kuvalla.)
  4. Valitse Lähetä mukautettu kuva ja valitse jokin yhdistetyistä laitteista tai OneDrive.
  5. Valitse Lähetä.

Voi kestää hetken, ennen kuin mukautettu kuva tulee näyttöön, kun tarkistamme, että onko se kunnossa. (Ongelmatapauksessa palautamme viimeksi käyttämäsi pelaajakuvan tai avatarin.)

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelaajakuvan muuttaminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?