Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen

Voit vaihtaa Xbox-pelaajatunnuksesi helposti. Jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksen, jonka loimme sinulle ensimmäisen Xbox-rekisteröinnin yhteydessä (eli et valinnut sitä itse), voit vaihtaa sen kerran ilmaiseksi. Sen jälkeen Xbox-pelaajatunnuksen vaihtamisesta joutuu maksamaan.

Jos loit oman pelaajatunnuksesi rekisteröidyttäessä ja haluat vaihtaa sen, siitä peritään maksu (maksu vaihtelee alue- ja valuuttakohtaisesti).

Huomautus Microsoft voi milloin tahansa todeta pelaajatunnuksen olevan haitallinen tai sopimaton (vaikka sen voi luoda Vaihda pelaajatunnus -työkalun avulla), ja voimme vaihtaa kyseisen pelaajatunnuksen ilman varoitusta. Lisätietoja syistä, miksi poistamme pelaajatunnuksia, on ohjeaiheessa Pelaajatunnus ja oikea nimesi Xbox suojaus-sivustossa.

Ratkaisut

Pelaajatunnuksen vaihtaminen verkossa

Toimi näin:

1. Kirjaudu osoitteeseen account.xbox.com pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Syötä oma pelaajatunnuksesi tai valitse jokin ehdotetuista:
    • Jos olet luomassa omaa pelaajatunnusta, kirjoita uusi pelaajatunnus ja valitse sitten Tarkista saatavuus. Jos saat viestin, että pelaajatunnus on jo otettu, sinun on luotava toinen pelaajatunnus.
    • Jos haluat käyttää jotakin Xboxin pelaajatunnusta mutta et pidä mistään ehdotuksesta, valitse Päivitä, niin näyttöön tulee lisää pelaajatunnusehdotuksia.
  3. Kun löydät saatavilla olevan pelaajatunnuksen, valitse Ota se itsellesi.
    Huomautus Jos muutat pelaajatunnusta, jonka loimme sinulle rekisteröitymistä varten (eli et valinnut sitä itse), sinua ei veloiteta. Kaikki muut pelaajatunnuksen muutokset veloitetaan (maksu vaihtelee alueittain ja valuuttakohtaisesti).

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox Onessa

Huomautus Xbox One ei ehkä ole saatavilla kaikilla alueilla.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse pelaajakuvasi vasemmassa yläkulmassa ja paina ohjaimen A-painiketta .
  3. Valitse Oma profiili > Mukauta profiilia ja valitse sitten tämänhetkinen pelaajatunnuksesi.
  4. Luo Valitse uusi pelaajatunnuksesi-kohdassa oma pelaajatunnuksesi tai valitse jokin ehdotetuista:
    • Jos teet oman, kirjoita uusi pelaajatunnus ja paina sitten ohjaimen A-painiketta. Jos saat "Tämä nimi ei ole käytettävissä. Kokeile jotakin toista.” viestin, se tarkoittaa, että pelaajatunnus ei ole käytettävissä ja sinun on luotava uusi pelaajatunnus.
    • Jos haluat käyttää jotakin Xboxin pelaajatunnusta mutta et pidä mistään ehdotuksesta, valitse Lisää ehdotuksia, niin näyttöön tulee lisää pelaajatunnusehdotuksia.
  5. Vahvista, että haluat vaihtaa pelaajatunnuksesi.

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox-palveluun, ja jos siihen liittyy lisämaksuja, sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Microsoft-tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä

Toimi näin:

1. Siirry Xbox 360 -konsolissa kohtaan social (yhteisö) ja valitse sitten Sign In or Out (Kirjaudu sisään tai ulos).
  2. Kirjaudu sisään valitsemalla profiilisi.
  3. Vieritä oikealle settings (asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Profile (Profiili).
  4. Valitse Edit Profile (Muokkaa profiilia).
  5. Valitse Gamertag (Pelaajatunnus).
  6. Valitse Enter New Gamertag (Anna uusi pelaajatunnus).
  7. Kirjoita uusi pelaajatunnus (enintään 15 merkkiä) ja valitse sitten Done (Valmis).
    Jos antamasi pelaajatunnus on jo käytössä, sinun on kokeiltava jotain toista tunnusta.
  8. Kun olet antanut tai valinnut uuden pelaajatunnuksen, valitse Yes, use this gamertag (Kyllä, käytä tätä pelaajatunnusta).

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xbox-palveluun, ja jos siihen liittyy lisämaksuja, sinua laskutetaan maksutavalla, joka on liitetty Microsoft-tiliisi. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox-konsolin oheissovelluksella Windows 10:ssä

Jos haluat vaihtaa pelaajatunnuksen, jonka loimme sinulle rekisteröinnin yhteydessä (eli et valinnut sitä itse), voit vaihtaa sen kerran ilmaiseksi Xbox-konsolin oheissovelluksessa Windows 10:ssä. Voit tehdä sen seuraavasti:

Huomautus Jos olet vaihtanut pelaajatunnuksesi aikaisemmin, siirry osoitteeseen account.xbox.com, jossa voit vaihtaa sen uudelleen. Jos haluat toimia näin, siirry tämän sivun Pelaajatunnuksen vaihtaminen verkossa -osioon.

1. Kirjaudu Windows 10:ssä Xbox-konsolin oheissovellukseen pelaajatunnukseesi liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Valitse pelaajakuva sovelluksen alkunäytön vasemmasta yläkulmasta.
  3. Valitse profiilisi nimen kohdasta Muokkaa > Vaihda pelaajatunnus.
  4. Kirjoita haluamasi pelaajatunnus ja valitse sitten Tarkista saatavuus.
  5. Kun löydät saatavilla olevan pelaajatunnuksen, valitse Ota se itsellesi.

Kun vahvistat uuden pelaajatunnuksesi, muutos tehdään koko Xboxiin. Sinun ei tarvitse kertoa pelaajatunnuksen vaihtamisesta ystävillesi, sillä heidän ystäväluettelonsa päivittyvät automaattisesti.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-pelaajatunnuksen vaihtaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?