Xbox 360:n offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

Jotta voit muuntaa offline-profiilisi pelaajatunnukseksi, varmista, että käytössäsi on Microsoft-tili, johon ei ole tällä hetkellä liitetty toista pelaajatunnusta. Jos sinulla ei ole Microsoft-tiliä, tietoja sen luomisesta on ohjeaiheessa Usein kysytyt kysymykset: Microsoft-tilin hallinta Xbox-konsolissa.

Huomautus Microsoft voi milloin tahansa todeta pelaajatunnuksen olevan haitallinen tai sopimaton (vaikka sen voi luoda Vaihda pelaajatunnus -työkalun avulla), ja voimme vaihtaa kyseisen pelaajatunnuksen ilman varoitusta. Lisätietoja syistä, miksi poistamme pelaajatunnuksia, on ohjeaiheessaPelaajatunnus ja oikea nimesi Xbox suojaus-sivustossa.

Offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi

1. Kirjaudu sisään siihen profiiliin, jonka haluat muuntaa offline-profiilista pelaajatunnukseksi.
  2. Avaa pienoisopas napauttamalla Opas-painiketta .
  3. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) ja valitse sitten Profile (Profiili).
  4. Valitse Join Xbox Live (Liity Xbox Live -palveluun).
  5. Anna etunimesi.
  6. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite.
  7. Anna Microsoft-tilisi salasana.
  8. Vahvista näytön tiedot.
  9. Vahvista nykyiset tietosuoja-asetukset.
  10. Lue Microsoftin palvelusopimus ja valitse sitten Hyväksyn.

Huomautus Kun noudatat näitä ohjeita, offline-profiilisi pelaajapisteet siirretään Xbox Live -profiiliisi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox 360:n offline-profiilin muuntaminen pelaajatunnukseksi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?