Jäsenyyksien katselu ja hallinta Xbox Onessa

Voit nähdä jäsenyytesi ja etsiä uusimpia tarjouksia seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Jäsenyydet.
  2. Valitse jäsenyys, jotta näet uusimmat tarjoukset, rekisteröidy tai pidennä jäsenyyttä.
  3. Valitse jäsenyyssivulla Hallinta, jotta näet kaikki Microsoftin jäsenyydet ja tilaukset, tai lisää vaihtoehtoja.

Voit hallita kaikkia jäsenyyksiäsi kirjautumalla sisään osoitteessa account.microsoft.com.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Jäsenyyksien katselu ja hallinta Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?