Tilausten katselu ja hallinta Xbox Onessa

Voit nähdä tilauksesi ja etsiä uusimpia tarjouksia seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Tili > Tilaukset.
  2. Valitse tilaus, jota haluat hallita, ja valitse sitten Hallitse.

Täältä voit tarkastella maksuaikatauluasi, vaihtaa tilausten maksutapaa ja tutustua ominaisuuksiin ja etuihin, kuten ilmaispelit ja viikkotarjoukset.

Voit myös hallita mitä tahansa tilaustasi verkossa kirjautumalla Palvelut ja tilaukset -sivulle käyttäen Microsoft-tiliäsi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Tilausten katselu ja hallinta Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?