Xbox Onen Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virhesanoma

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität lisätä Microsoft-tilisi Xbox One -konsoliin:

<OmaNimesi@sahkoposti.fi> on jo käytössä

Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista, onko tilisi jo lisätty konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Etsi oma pelaajatunnuksesi luettelosta.
  4. Valitse oman pelaajatunnuksesi alla Kirjaudu sisään.

Ratkaisu 2: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Jos et pystynyt kirjautumaan sisään tiliisi, sinun on poistettava se ja lisättävä se uudelleen konsoliin.

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Tili.
  3. Valitse Poista tilejä.
  4. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Viimeistele asetusten mukauttaminen toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen Toinen tämän laitteen käyttäjä käyttää tätä Microsoft-tiliä, joten et voi lisätä sitä tässä -virhesanoma" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?