Tietoja Microsoft-tilin salasanan vaihtamisesta

Vaihda salasanasi Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi salasanan vaihtamista varten.

Voit vaihtaa Microsoft-tilin salasanan Xbox 360 -konsolissa tai verkossa.

Huomautus Tällä sivulla ei käsitellä Microsoft-tilin salasanan palauttamista. Jos haluat palauttaa salasanasi, siirry salasanan palauttamiseen verkossa.

Sinun kannattaa ehkä vaihtaa salasanasi seuraavissa tapauksissa:

• Epäilet, että joku muu käyttää tiliäsi.
  • Verkkomyyjällä, jonka kanssa teet kauppoja, on ollut tietoturvamurto, ja epäilet, että olet käyttänyt Microsoft-tililläsi samaa salasanaa.
  • Salasanan vaihtamisesta on kulunut paljon aikaa, ja haluat varmistaa turvallisuutesi.

Tärkeää Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen on hieman eri asia kuin unohtuneen salasanan palauttaminen. Perehdy seuraaviin tietoihin ennen salasanan vaihtamista.

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen konsolissa

Voit vaihtaa Microsoft-tilisi salasanan verkkoselaimella toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi salasanaa, et pysty suorittamaan seuraavia toimia verkossa.

1. Kirjaudu sisään käyttämällä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.
  2. Siirry aloitussivulla profiilikuvasi ja sähköpostiosoitteesi alla olevaan Vaihda salasana -kohtaan.
  3. Sinua voidaan pyytää vahvistamaan tilin omistajuus suojauskoodilla, jonka saat tekstiviestinä tai sähköpostitse ja kirjoitat sitten verkkosivulla.
  4. Anna nykyinen salasana.
  5. Luo uusi salasana ja vahvista se.
  6. Valitse Tallenna.

Muutoksen tekemisen jälkeen saat ilmoituksen suojaustietoihin liittyvään sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Tämä on varotoimi siltä varalta, että muutokset on tehnyt joku muu kuin sinä. Tällöin voit peruuttaa muutoksen toimimalla ilmoituksessa annettujen ohjeiden mukaan.

Jos et saa ilmoitusta, saat lisätietoja seuraavilta sivuilta:

Jos et ole päivittänyt Microsoft-tiliäsi vaihtoehtoisella sähköpostiosoitteella tai vaihtoehtoisilla yhteystiedoilla suojauksen parantamiseksi tai sinun on vaihdettava suojaustietosi, koska ne ovat muuttuneet, saat lisätietoja seuraavilta sivuilta:

Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen Xbox 360:ssä

Voit vaihtaa salasanasi Xbox 360 -konsolissa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu sisään Xbox 360 -konsoliisi.
  2. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan settings (Asetukset) ja valitse Account (Tili).
  3. Siirry vierittämällä oikealla olevaan kohtaan Your Information (Omat tiedot) ja valitse Account Security (Tilin suojaus).
  4. Valitse Change Password (Vaihda salasana).
  5. Anna nykyinen salasanasi, anna uusi salasana kahdesti ja valitse sitten Change Now (Vaihda nyt).
  6. Jos haluat tallentaa salasanan niin, että pystyt käyttämään sitä kirjautuessasi muihin Microsoft-palveluihin, valitse Yes (Kyllä), kun kyseinen kehote tulee näkyviin.