Microsoft-tilin saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa Microsoft-tilisi saldon Xbox.comin laskutussivulla tai Xbox-konsolissa. Tältä sivulta saat tietoja.

Huomautus Lisätietoja Xbox Live -tilauksen maksutavan lisäämisestä tai poistamisesta on ohjeaiheessa Maksutapojen hallinta verkossa.

Tällä sivulla

Vaiheet selaimella: Microsoft-tilin saldon tarkistaminen

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, voit tarkistaa tilin saldon seuraavilla tavoilla:
    • Valitse Aloitus. Tilisi saldo ja erääntyvät maksut näkyvät kohdassa Raha ja lahjakortit.
    • Lisätietoja saldostasi saat valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään uudelleen. Sivulla näet tilisi saldon ja erääntyvät maksut sekä voit lisätä rahaa tilillesi.

Vaiheet Xbox One -konsolilla: Microsoft-tilin saldon tarkistaminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Maksu ja laskutus ja vieritä vasemmalle nähdäksesi tilisi saldon.

Vaiheet Xbox 360 -konsolilla: Tarkista Microsoft-tilin saldo

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -pelaajatunnuksella.
  2. Siirry käyttöliittymässä Asetukset-kohtaan ja valitse Tili.
Tili-ruutu on korostettu Asetukset-päänäytössä.
  1. Valitse Hallitse maksutapoja.
  2. Tilisi saldo näkyy luettelon alussa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft-tilin saldon tarkistaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?