Xbox-profiiliin ja Microsoft-tiliin liittyvien henkilötietojen poistaminen

Xbox-profiilisi on linkitetty Microsoft-tiliisi. Se on pakollista Xbox Live -sisältölatauksien ja -palveluiden käyttöä varten. Sekä Xbox-profiiliin että Microsoft-tiliin liittyvien henkilötietojen poistaminen käy seuraavasti.

Huomautus Jos haluat poistaa Xbox-profiilisi ja palauttaa pelaajatunnuksesi, sinun täytyy sulkea Microsoft-tilisi. Et voi millään tavalla sulkea tiliäsi ja säilyttää samalla Xbox-profiilisi tai pelaajatunnuksesi. Ohjeita ja asiaan liittyviä huomioon otettavia seikkoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sulkeminen.

Henkilötietojen poistaminen

Jos haluat poistaa Xbox-profiiliisi ja Microsoft-tiliisi liittyviä tietoja säilyttäen samalla pelaajatunnuksen ja Microsoft-tilisi aktiivisina, toimi seuraavasti.

• Poista ystäväsi seuraavasti:
    1. Kirjaudu verkkoselaimella Xbox-ystävät-sivulle.
    2. Valitse ystävä, jonka haluat poistaa.
    3. Valitse Poista ystävä.
    4. Toista samat toimet kaikkien poistettavien ystävien kohdalla.

Voit myös poistaa Xboxin ystäväluettelossasi olevia ystäviä.

• Poista profiilitietosi:
    1. Kirjaudu sisään Xbox-profiiliisi.
    2. Valitse Mukauta.
    3. Poista mukautettujen kenttien tiedot ja valitse Tallenna.
  • Muuta Microsoft-tilisi nimeä seuraavasti:
    1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Omat tiedot.
    3. Vaihda tililläsi oleva nimi valitsemalla Muokkaa nimeä.
  • Muuta laskutus- ja lähetysyhteyshenkilön nimeä:
    1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Osoitekirja.
    3. Voit päivittää laskutuksen ja toimituksen osoitteet valitsemalla Muokkaa.
    4. Tee päivitykset ja valitse sitten Tallenna.
  • Poista käyttämäsi maksutavat:
    1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Maksutavat.
    3. Valitse Poista tililtä poistettavan maksutavan vierestä.
  • Määritä haluamasi yhteystiedot:
    1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    2. Valitse Omat tiedot.
    3. Valitse Yhteystiedot.
    4. Valitse Hallitse tätä sähköpostiosoitetta, jos haluat lisätä, poistaa tai päivittää yhteystietoja.

Lisätietoja oman Xbox-profiilin ja Microsoft-tilin piirteiden hallinnasta on ohjeaiheessa Tilin hallinta.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox-profiiliin ja Microsoft-tiliin liittyvien henkilötietojen poistaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?