Microsoft-tili Xbox One -konsolissa – usein kysytyt kysymykset

Microsoft-tilin hallinta Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tilitietojen tarkistamista ja päivittämistä varten.

Yleistä

Microsoft-tilillä hallinnoidaan Xbox Liveä ja muita Microsoftin palveluja, esimerkiksi Outlook.comia, OneDrivea, Skypea, Windows 10:tä ja Windows Phonea. Tämän keskitetyn tilin avulla voit:

• hallita kaikkia Microsoftin palveluita yhdeltä tililtä
  • kirjautua sisään Xbox-konsoliin tai Windows 10:n Xbox-sovellukseen
  • hallita ostoksia ja tilauksia
  • määrittää ja hallita perheasetuksia lastesi suojaamiseksi.

Tällä sivulla on vastauksia yleisiin kysymyksiin ja resursseja, joista saat lisätietoja Microsoft-tilin hallinnasta Xbox-konsolista tai Xbox-sovelluksesta. Jos sinulla on yleisiä Microsoft-tiliin liittyviä kysymyksiä, esimerkiksi siitä, miten voi rekisteröityä, kirjautua sisään tai sulkea tilin, tutustu ohjeaiheeseen Microsoftin usein kysytyt kysymykset.

Aiheet

Miten kirjaudun sisään uuteen Xbox-konsoliin tai Xbox-sovellukseen?

Mitä teen, jos sisäänkirjautumisen yhteydessä tapahtuu virhe?

Miten voin vaihtaa, palauttaa tai poistaa sisäänkirjautumiseen käytettävän salasanan?

Vaihda salasanasi

Tilin suojausta parantaa myös se, jos vaihdat salasanaasi säännöllisin väliajoin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen.

Vaihda salasanasi, jos olet unohtanut sen

Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

Poista salasanasi konsoleista, joihin se on aikaisemmin tallennettu

Ota selvää, miten voit käyttää salasanaa konsolin kirjautumisasetusten hallintaan

Minulla on eri Microsoft-tilit eri palveluihin. Miten voin yhdistää ne?

Tällä hetkellä palveluita ei voi siirtää yhdeltä Microsoft-tililtä toiselle. Se saattaa kuitenkin olla mahdollista tulevaisuudessa.