Microsoft-tilin päivittäminen uuteen maahan tai uudelle alueelle muutettaessa

Jos olet siirtymässä uuteen maahan tai alueelle ja suunnittelet Xboxin ottamista mukaan, lue täältä, mitä sinun tulee tehdä varmistaaksesi, että voit käyttää Xbox-konsolia uudella alueellasi.

Huomaa Jos yrität ratkaista näiden ohjeiden avulla tilialueen takautuvaan yhteensopivuuteen liittyviä virheitä, tilin alueen vaihtaminen ei ratkaise näitä ongelmia. Nämä ohjeet on tarkoitettu ainoastaan sellaisiin tilanteisiin, kun olet muuttamassa ja sinun on vaihdettava aluetta. Lue lisätietoja tästä.

Tällä sivulla

Xboxin maan tai alueen vaihtaminen

Sinun on muutettava alueesi seuraavissa tilanteissa:

• Olet muuttanut toiseen maahan.
  • Olet jo eri alueella kuin mitä tiliisi ja/tai konsoliisi on määritetty. (Jos olet tilapäisesti muualla, kuten sotilaskomennolla, sinun ei tarvitse muuttaa aluettasi.)

Mitä sinun on tiedettävä ennen maan tai alueen vaihtamista

Microsoft-tilisi maan tai alueen vaihtaminen voi vaikuttaa palveluihisi ja tilauksiisi. Seuraavassa on kerrottu, mitä sinun on tiedettävä maan tai alueen vaihtamisesta:

• Xbox-profiilitietosi

Pelaajatunnuksesi, avatut saavutuksesi ja Xbox-profiilisi muut tiedot siirretään mukanasi.

• Microsoft-tililläsi olevat varat

Microsoft-tililläsi olevia varoja ei siirretä mukanasi. Käytä tililläsi olevat varat ennen tilisijainnin muuttamista. Varoja ei voi siirtää alueiden välillä.

• Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass -tilaus

Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass -tilauksestasi jäljellä oleva aika siirretään tilisi mukana uuteen maahan tai uudelle alueelle.

Jos Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass -tilauksia ei ole saatavilla uudessa maassa tai uudella alueella, nykyinen tilauksesi pysyy aktiivisena, mutta se ei välttämättä toimi enää. Lue lisätietoja maista, joissa tilaukset ovat saatavilla.

Jos tilauksesi ei enää toimi, peruuta se, jotta sitä ei toistuvasti laskuteta. Voit peruuttaa tilauksesi toimimalla ohjeaiheessa Xbox-tilauksen peruuttaminen annettujen ohjeiden mukaan.

• Muut tilaukset eivät ehkä ole käytettävissä uudessa maassa tai uudella alueella

Jos sinulla on muita tilauksia (esimerkiksi online-roolipelejä, jotka edellyttävät kolmannen osapuolen tilauksen), ne säilyvät aktiivisina myös uudessa maassa tai uudella alueella, mutta ne eivät välttämättä toimi enää. Tarkista tilauksen julkaisijalta saatavuustiedot.

Jos olet valinnut jatkuvan laskutuksen, sinua laskutetaan tilauksesta edelleen, kunnes peruutat sen. Voit tehdä tämän toimimalla ohjeaiheessa Xbox-tilauksen peruuttaminen annettujen ohjeiden mukaan.

Vaihda maa/alue: kolmivaiheinen prosessi

Vaihe 1: Vaihda Microsoft-tilisi alue

Jos haluat vaihtaa tilisi maan, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Muokkaa maata tai aluetta.
  3. Päivitä Maa/alue-, Osavaltio-, Postinumero- ja/tai Aikavyöhyke-kentät soveltuvin osin.
  4. Valitse Tallenna.

Vaihe 2: Siirrä Xbox Live -tilin alue

Voit siirtää Xbox Live -tilisi alueen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään Xbox-profiiliisi.
  2. Valitse Seuraava.
  3. Valitse alue avattavasta valikosta.
  4. Valitse Hyväksyn.

Huomautus et ehkä saa vahvistusilmoitusta, mutta tilisi siirretään nyt.

Vaihe 3: Vaihda maa/alue konsolissa

Vaihda maa/alue Xbox Onessa

Päivitä uuden maan tai alueen asetukset toimimalla näiden ohjeiden mukaan ja käynnistä sitten Xbox One -konsoli uudelleen. Kun teet uudessa sijainnissa ensimmäisen ostoksen, sinua pyydetään päivittämään laskutustietosi.

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Kieli ja sijainti.
  4. Valitse uusi sijainti luettelosta ja valitse sitten Käynnistä uudelleen nyt.

Vaihda maa/alue Xbox 360:ssä

Jos haluat vaihtaa maan tai alueen Xbox 360:ssä, sijaintia ei voi päivittää kuin Xbox Onessa. Sinun on sen sijaan siirrettävä Xbox-profiilisi, mikä voi vaikuttaa muihin tilauksiin ja palveluihin.

Voit vaihtaa maan tai alueen Xbox 360 -konsolissa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Sign In (Kirjaudu sisään).
  2. Lisää luottokortti ja anna laskutusosoite uutta aluetta varten.
  3. Siirry konsolissa Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
  4. Valitse Konsoliasetukset > Kieli ja alue > Alue.
  5. Valitse alue, jota haluat käyttää.

Maan tai alueen vaihtamisen estävät tilanteet

Jos et pysty vaihtamaan Xboxin maata tai aluetta, se voi johtua jostakin seuraavista syistä:

• Olet vaihtanut maata tai aluetta edellisen kolmen kuukauden aikana.
  • Tilillesi on asetettu käyttörajoitus (kun esimerkiksi jonkin tilauksen luottokortti on vanhentunut).
  • Olet nykyisen maasi tai alueesi lainsäädännön mukaan alaikäinen, mutta et ole alaikäinen alueella, jolle olet muuttamassa.
  • Et ole nykyisen maasi tai alueesi lainsäädännön mukaan alaikäinen, mutta sinut katsotaan alaikäiseksi maassa tai alueella, jolle olet muuttamassa.
  • Laskutustietosi ovat tilillä puutteellisia tai virheellisiä (kuten osoite tai puhelinnumero).
  • Tililläsi on maksamaton maksu.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft-tilin päivittäminen uuteen maahan tai uudelle alueelle muutettaessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?