Miten voin poistaa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteeni oman Xbox Oneni aloitusnäytöstä?

Jos välität Xbox One -syötettä suoratoistona ja haluat poistaa näkyvistä sähköpostiosoitteesi Xbox Onen aloitusnäytöstä, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Kohdassa Tili valitse Kirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  5. Poistaa valintaruudun valinta kohdan Näytä aloitusnäytöllä vierestä.

Voit lisätä sähköpostisi uudelleen aloitusnäyttöön tekemällä samat toimet ja lisäämällä valintaruudun valinnan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten voin poistaa Microsoft-tilin sähköpostiosoitteeni oman Xbox Oneni aloitusnäytöstä?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?