Et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin salasanan vaihtamisen jälkeen

Toimi tällä sivulla olevien ratkaisujen ohjeiden mukaan, jos et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilin salasanan vaihtamisen jälkeen.

Ratkaisut

Ongelman syynä voi olla se, että konsolisi ei ollut saanut Microsoft-tilisi uuteen salasanaan liittyviä tietoja siihen mennessä, kun yritit kirjautua sisään.

Tärkeää Varmista ennen näiden ratkaisujen kokeilemista, että pystyt kirjautumaan sisään Microsoft-tiliisi verkossa. Toimi näin:

1. Siirry osoitteeseen account.xbox.com.
  2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään ja anna sitten Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja uusi salasana.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella kirjaudut Microsoft-tiliin, käytä kadonneen tilin ratkaisua.

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Ratkaisu 2: Poista tilisi konsolista ja lisää se uudelleen

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  3. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Määritä mukautusasetukset seuraavissa näytöissä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Et pysty kirjautumaan sisään Xbox One -konsoliin salasanan vaihtamisen jälkeen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?