Kirjautuminen useaan Xbox-konsoliin samanaikaisesti

Voit kirjautua vain yhteen Xbox One- tai yhteen Xbox 360 -konsoliin kerrallaan. Jos yrität kirjautua toiseen Xbox One- tai Xbox 360 -konsoliin, kirjaudut automaattisesti ulos ensimmäisestä konsolista.

Voit estää sen usealla eri tavalla:

• Poista käytöstä ohjaimen käynnistymisen yhteydessä tapahtuva automaattinen kirjautuminen tilillesi. Lue lisää tutustumalla ohjeaiheeseen Kirjautuminen Xbox Oneen omalla ohjaimella.
  • Jos sinulla on Kinect, tee manuaalisesta kirjautumisesta pakollinen valitsemalla Kysy todentamisavaintani tai Lukitse, koska muiden vaihtoehtojen valinnan myötä sinut kirjataan tilillesi automaattisesti heti, kun Kinect tunnistaa sinut. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Kirjautumisasetusten muuttaminen Xbox One -konsolissa.

Voit olla kirjautuneena sisään vain yhteen Xbox One -konsoliin ja yhteen Xbox 360 -konsoliin samaan aikaan. Joitakin sovelluksia ei kuitenkaan voi käyttää eri konsoleissa samaan aikaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kirjautuminen useaan Xbox-konsoliin samanaikaisesti" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?