Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa

Kun lataat sovelluksia Xbox Oneen Microsoft Storesta, jokainen sovellus vaatii lupaa konsolissa olevien tietojen käyttöön. Voit hallita Microsoftin keräämiä tietoja ja niiden käyttötapaa konsolin tietosuoja-asetusten avulla.

Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox One -konsolissa

Voit hallita sovellusten tietosuoja-asetuksia ja konsolista kerättyjä tietoja seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Yleiset > Verkkoturva ja perhe.
  3. Valitse Tietosuoja ja verkkoturva > Sovelluksen tietosuoja.
  4. Valitse luettelosta niiden tietojen vieressä olevat valintaruudut, joiden keräämiseen haluat myöntää luvan.

Huomautus Kun myönnät sovelluksille luvan, se tallennetaan vain kyseiseen konsoliin. Jos käytät useita konsoleita, myönnä sovelluksille lupa kaikissa konsoleissa.

Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta lapsen tilillä

Lapsen tilin kohdalla perheeseen kuuluvan aikuisen täytyy kirjautua sisään Microsoft-tilille ja muuttaa lapsen tietosuoja-asetuksia.

1. Kirjaudu sisään konsoliin aikuisen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili > Perheasetukset > Perheenjäsenten hallinta.
  3. Valitse lapsen tili, jota haluat hallinnoida, ja valitse sitten Tietosuoja ja verkkoturvallisuus > Sovelluksen tietosuoja luvan myöntämistä varten.

Huomautus Jos kirjautuneena on useita pelaajia, sovellukset voivat käyttää vain sellaisia tietoja, joiden käyttöön kaikki ovat myöntäneet luvan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sovellusten tietosuoja-asetusten hallinta Xbox Onessa " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?