Xbox Onen todentamisavaimen hallinta

Lue tietoja henkilökohtaisen todentamisavaimen muuttamisesta tai poistamisesta Xbox One -konsolissa tietojesi pitämiseksi suojattuina. Jos olet unohtanut todentamisavaimesi, ota selvää, mitä sinun tarvitsee tehdä uuden hankkimiseksi.

Todentamisavaimen poistaminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Tili.
  3. Valitse Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  4. Valitse Poista todentamisavain.

Vaihda todentamisavaimesi

Todentamisavaimen muuttaminen edellyttää, että poistat ensin aiemmin luodun todentamisavaimen. Poista todentamisavain suorittamalla edeltävät vaiheet.

Kun todentamisavain on poistettu, voit luoda uuden:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > Tili.
  3. Valitse Sign-in, security & passkey (Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain).
  4. Valitse Luo oma todentamisavain.
  5. Anna kuusinumeroinen todentamisavain ja vahvista se sitten antamalla se uudelleen.

Unohditko todentamisavaimesi?

Jos olet unohtanut todentamisavaimesi, voit hankkia uuden Microsoft-tilisi salasanan avulla.

1. Kun sinua pyydetään antamaan todentamisavain konsolissa, anna mikä tahansa kuusinumeroinen yhdistelmä kolme kertaa.
  2. Anna pyydettäessä Microsoft-tilin salasana.
  3. Valitse Tee uusi todentamisavain.
  4. Anna uusi todentamisavain ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Sinulla on nyt uusi salasana.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen todentamisavaimen hallinta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?