Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa

Voit valvoa tililläsi tehtäviä ostoksia vaatimalla todentamisavainta ennen ostoksen suorittamista. Tästä ominaisuudesta on hyötyä etenkin vanhemmille, jotka haluat hyväksyä ostokset, joita heidän lapsensa haluavat tehdä .

Lue lisätietoja todentamisavaimen määrittämisen eduista.

Todentamisavaimen vaatiminen ostosten yhteydessä

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  4. Valitse Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksia.
  5. Vieritä oikealle ja valitse Customize (Mukauta).
  6. Vieritä oikealle ja valitse Kysy todentamisavaintani tehdessä ostoksia.

Nyt todentamisavain vaaditaan aina, kun tililläsi tehdään ostoksia. Voit poistaa asetuksen käytöstä toistamalla nämä vaiheet ja valitsemalla Todentamisavainta ei tarvita.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Todentamisavaimen vaatiminen ostoksiin Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?