Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi kirjautuessasi sisään Xbox Oneen

Kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliisi, sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi, eikä sisäänkirjautuminen onnistu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä kirjautua uudelleen sisään.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Poista tilisi konsolista ja lisää se uudelleen

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Tili.
  3. Valitse Poista tilejä.
  4. Valitse tilisi ja vahvista poisto.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään > Lisää uusi.
  3. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Määritä mukautusasetukset seuraavissa näytöissä.

Ratkaisu 3: Palauta oletusasetukset

Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, sinun on palautettava konsolisi tehdasasetukset. Lisätietoja on ohjeaiheessa Konsolin tehdasasetusten palauttaminen Xbox Onessa.

Varoitus Jos palautat konsolin tehdasasetukset, kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit ja asetukset poistetaan. Menetät myös kaikki tiedot, joita ei ole synkronoitu Xbox Liveen. (Konsoli synkronoidaan automaattisesti Xbox Liven kanssa, kun se on yhteydessä palveluun.)

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sinua pyydetään jatkuvasti antamaan salasanasi kirjautuessasi sisään Xbox Oneen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?