Käytä sisällön käytön rajoitusta Xbox Onessa, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään

Jos olet luonut vierastilin tai käytät vierasavainta, voit rajoittaa, mitä vieraat voivat nähdä ja tehdä Xbox One -konsolilla, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään. Näitä asetuksia voi muuttaa kuka tahansa konsoliin kirjautunut aikuinen.

Voit määrittää seuraavat suojausasetukset peleihin ja sovelluksiin, joita vieraat voivat käyttää, kun kukaan ei ole kirjautunut Xbox Live -palveluun:

• Estä asiattoman sisällön käyttö
  • Estä aikuisille tarkoitettu TV
  • Estä käyttäjiä lisäämästä tai luomasta tilejä konsoliin

Huomautus vieraat eivät voi käyttää pelejä ja sovelluksia, jotka edellyttävät sisään kirjautumista.

Vierasavaimet

Xbox Onessa voidaan käyttää vierasavainta, jolla voidaan ohittaa vierastilin rajoitukset. Jos vieras yrittää käyttää pelejä ja sovelluksia, joiden luokitus on korkeampi kuin mitä vierastilin asetukset sallivat, konsoli pyytää antamaan vierasavaimen. Antamasi vierasavaimen avulla vieras voi ohittaa nämä rajoitukset.

Vierasavaimet ovat hyödyllisiä, kun

• et halua lasten tai teini-ikäisten kirjautuvan ulos ja käyttävän sisältöjä, jotka edellyttävät hyväksymääsi suurempaa kypsyystasoa
  • haluat varmistaa, että lapsenvahti ei anna lasten pelata heidän ikäisilleen sopimattomia pelejä
  • et halua huonetovereidesi kirjautuvan sisään konsoliisi, kun et ole kotona.

Näiden rajoitusten hallintaa varten sinun on luotava vierasavain. Vierasavain on kuusinumeroinen koodi, joka määritetään konsolissa. Muutoksia voivat tehdä vain ne, joilla on vierasavain.

Huomautus Vierasavaimia voi hallita vain aikuinen, ja niitä voidaan hallita vain Xbox One -konsolissa.

Oikeuksien myöntäminen sisältöihin ja sovelluksiin

Kun olet luonut vierasavaimen, parametrien avulla voit määrittää sen, mitä sisältöä Xbox One -konsolilla voi tarkastella, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään.

1. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Sisällön rajoitukset uloskirjautuneena.
  2. Valitse Sisällön käyttöoikeus.
  3. Avaa Sisällön ja sovellusten käyttöoikeudet -avattava valikko ja vieritä näyttöä alaspäin valitaksesi ikään sopivan sisällön tason, jonka haluat sallia vieraittesi käyttävän. Ikään perustuvat luokitukset määräytyvät sijainnin mukaan. Kullakin tasolla saatavilla olevien sisältöjen kuvaus on esitetty näytön oikealla puolella. Paina ohjaimen B-painiketta , kun olet valmis.

Oletusarvoisesti konsoli sallii uusien tilien lataamisen tai luonnin, kun konsoliin ei ole kirjautunut sisään kukaan. Jos haluat estää tämän toiminnon:

1. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Sisällön rajoitukset uloskirjautuneena.
  2. Valitse Sisällön käyttöoikeus.
  3. Varmista, että Anna käyttäjien ladata ja luoda uusia tilejä -asetusta ei ole valittu.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Käytä sisällön käytön rajoitusta Xbox Onessa, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?