Xbox One -konsolin vierasavaimen määrittäminen ja hallinta

Kun kukaan ei ole kirjautunut sisään Xbox One -konsoliin, voit sallia sisällön käytön kuusinumeroisen vierasavaimen avulla. Jos esimerkiksi lomasi ajaksi kotiisi jäävällä lapsenvahdilla ei ole omaa Xbox Live -tiliä, voit jättää hänelle vierasavaimen.

Huomautus Vierasavain on eri asia kuin vierastili. Vierasavain on uudelleenkäytettävä tunnuskoodi, jonka avulla vieraat voivat käyttää konsoliasi ilman, että sinun on oltava kirjautuneena konsoliin. Väliaikainen vierastili voidaan luoda vain samalla, kun olet kirjautuneena konsoliisi, ja se poistetaan heti, kun sinä tai vieraskäyttäjä kirjaudutte ulos.

Vierasavaimen luominen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Sisällön rajoitukset uloskirjautuneena.
  3. Valitse Luo vierasavain.
  4. Luo kuusinumeroinen tunnuskoodi ohjaimella. Käytä koodia, jonka muistat helposti, mutta jota muut eivät pysty arvaamaan.
  5. Vahvista antamalla todentamisavain uudelleen.

Vierasavaimen poistaminen

Jos päätät, että et enää halua rajoittaa, mitä vieraat voivat tarkastella konsolillasi, kun et ole kirjautuneena siihen, tai haluat sallia vieraille heidän oman Xbox-profiilinsa lisäämisen, voit poistaa luomasi vierasavaimen.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Sisällön rajoitukset uloskirjautuneena.
  3. Valitse Poista vierasavain.
  4. Anna vierasavain sen poistamista varten.

Vierasavaimen muuttaminen

Jos haluat muuttaa Xbox One -konsolin nykyistä vierasavainta, aiemmin käytetty vierasavain on ensin poistettava. Nykyiselle vierasavaimelle määritetyt sisältörajoitukset poistetaan, joten rajoitukset on määritettävä uudelle avaimelle uudelleen.

Noudata vierasavaimen poistamisen ohjeita ja luo sitten uusi vierasavain.

Oletko unohtanut vierasavaimesi?

Unohtuneen vierasavaimen voi palauttaa kuka tahansa aikuinen, kunhan henkilö tietää Microsoft-tilinsä salasanan ja on kirjautuneena konsoliinsa.

1. Noudata vierasavaimen poistamisohjeita.
  2. Voit poistaa vierasavaimen kirjoittamalla vierasavaimen kolme kertaa väärin siinä vaiheessa, kun sinua pyydetään antamaan se, ja sitten kirjoittamalla Microsoft-tilisi salasanan.
  3. Jos haluat luoda uuden vierasavaimen, valitse Luo uusi vierasavain ja seuraa ohjeita.

Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohdin salasanani ja toimi ohjeiden mukaan.

Voit määrittää sisältörajoituksia niin, että voit rajoittaa, mitä vieraat voivat nähdä ja tehdä Xbox One -konsolillasi, tutustu ohjeaiheeseen Xbox One -konsolin sisältörajoitusten käyttäminen, kun kukaan ei ole kirjautunut sisään.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin vierasavaimen määrittäminen ja hallinta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?