Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan

Jos Xbox-konsolisi katoaa tai se varastetaan, sinun kannattaa ryhtyä muutamiin toimenpiteisiin suojataksesi tilisi ja ilmoittaaksesi kadonneesta konsolistasi.

Vaihe 1: Vaihda salasanasi

Jos konsolisi katoaa tai se varastetaan, vaihda salasanasi välittömästi.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.microsoft.com Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Siirry Suojaus-kohtaan.
  3. Valitse Vaihda salasana Microsoft-tilisi salasanan palauttamista varten.
  4. Sinun on ehkä vahvistettava saamallasi suojauskoodilla, että olet tilin omistaja.
  5. Anna nykyinen salasana.
  6. Anna ja vahvista uusi salasana.

Huomautus Valitse Xbox 360:ssä salasana, joka on enintään 16 merkkiä pitkä.

Vaihe 2: Tee ilmoitus varastetusta konsolista

Suosittelemme, että teet ilmoituksen varastetusta konsolista paikallisille viranomaisille ja vakuutusyhtiöllesi. Sinun on annettava kadonneen konsolisi sarjanumero. Löydät sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.microsoft.com Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla ja valitse Laitteet.
  2. Vieritä alas varastetun konsolin kohdalle.
  3. Löydät sarjanumeron laitteen nimen alta.

Vaihe 3: Tarkista laskutustilisi

Sinun kannattaa tarkistaa laskutustapahtumat ja varmistaa, että konsolin varastanut henkilö ei ole tehnyt luvattomia veloituksia.

1. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com ja valitse Maksaminen ja laskutus > Tilaushistoria.
  2. Jos et tunnista veloitusta, ota yhteyttä.
  3. Tarkkaile tiliäsi, jotta mahdollisilla luvattomilla veloituksilla on aikaa ilmestyä tilillesi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mitä pitää tehdä, jos Xbox varastetaan" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?