Vierastilin määrittäminen Xbox Onessa

Kun sinulla on vieras, joka haluaa osallistua rinnakkaisiin moninpeleihin, mutta hänellä ei ole omaa Xbox Live -tiliä tai pelaajatunnusta, voit luoda Xbox One -konsolissa kertakäyttöisen vierastilin. Tämä väliaikainen tili luodaan konsoliin parhaillaan kirjautuneen henkilön tilin kopioksi.

Istunnon lopussa, kun vierastilin luontiin käytetyn tilin omistava henkilö kirjautuu ulos, myös vierastili kirjataan ulos ja poistetaan konsolista.

Huomautus Vierastili on eri asia kuin vierasavain. Väliaikainen vierastili voidaan luoda vain, kun olet kirjautunut konsoliin, ja se poistetaan heti, kun sinä tai vieras kirjautuu ulos. Vierasavain on uudelleenkäytettävä tunnuskoodi, jonka avulla vieraat voivat käyttää konsoliasi ilman, että sinun on oltava kirjautuneena konsoliin.

Vierastilin luominen Xbox Onessa

1. Kirjaudu konsoliisi.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  3. Valitse Kirjaudu sisään.
  4. Valitse Lisää vieras.
  5. Jos aiot käyttää Kinectiä Xbox Onella, ota Kinect-sensori ohjeiden mukaan käyttöön, jotta se tunnistaa vieraan. Muussa tapauksessa voit ohittaa Kinectiä koskevat ohjeet.
  6. Vierastili näkyy muodossa Host Name(1) (Isäntänimi(1)).

Jos sinulla on useita vieraita, jotka haluavat pelata, voit luoda lisää vierastilejä valitsemalla Lisää vieras uudelleen.

Vierastilin poistaminen Xbox One -konsolista

Kun sinä tai vieras kirjaudutte ulos, vierastili poistetaan.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Aloitussivu.
  2. Korosta ulos kirjautuvan henkilön pelaajakuva.
  3. Valitse tili, paina ohjaimen A-painiketta ja valitse sitten Sign out (Kirjaudu ulos).

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietosuoja- ja verkkoturva-asetuksia vierastiliin sovelletaan?

Jos konsoliin on kirjautunut vain yksi henkilö, vierastilillä on samat tietosuoja-asetukset kuin isännällä.

Jos konsoliin on kirjautunut useita kotitalouden jäseniä, vierastilillä on samat tietosuoja- ja verkkoturva-asetukset kuin sillä perheenjäsenellä, jolla on kaikkein rajoittavimmat asetukset. Jos konsoliin on esimerkiksi kirjautunut lapsi, vieraaseen sovelletaan lapsen asetuksia.

Voiko vieras tehdä ostoksia käyttämällä isäntätilin maksuvälinettä?

Ei, isännän maksuvälineitä ja tilauksia ei lisätä vierastiliin. Vierastililtä ei voi tehdä ostoksia.

Voinko tallentaa tämän vierastilin tulevaa käyttöä varten?

Et voi. Kun isäntä tai vieras kirjautuu ulos, vierastili poistetaan konsolista. Jos vieras suunnittelee pelaavansa tällä konsolilla tulevaisuudessa, suosittelemme, että hän luo Microsoft-tilin ja pelaajatunnuksen konsolilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Vierastilin määrittäminen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?