Xbox Onen konsolitunnuksen, laitetunnuksen, Xbox Onen sarjanumeron ja Kinectin sarjanumeron paikantaminen

Jos haluat rekisteröidä Xbox One -konsolin tai Kinect-sensorin tai tehdä niille korjauspyynnön, sinun tulee tietää sarjanumero. Konsoli- tai laitetunnus on myös mahdollisesti tiedettävä.

Xbox Onen konsolitunnuksen tai laitetunnuksen paikantaminen

Huomautus Konsolitunnus löytyy vain Asetukset-valikosta. Konsolitunnus ei ole sama kuin konsolin sarjanumero.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  3. Oman konsolin tunnus on toisena luettelossa.

Huomautus Jos etsit laitetunnusta unohtuneen salasanan palauttamiseksi, käytä Xbox Live -laitetunnusta, joka on neljäntenä luettelossa.

Xbox Onen sarjanumeron paikantaminen

Xbox One -konsolin sarjanumero sijaitsee kahdessa paikassa:

• konsolin pohjassa olevassa tarrassa tai
  • Konsolin tiedot -näytössä Asetukset-kohdassa. Katso yllä olevat ohjeet. Sarjanumero näkyy näytön luettelossa ensimmäisenä.

Etsi Kinect-sensorin sarjanumero

Kinect-sensorin sarjanumero on sensorin pohjassa. Sarjanumero on viivakoodin alapuolella oleva 12-numeroinen numero.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen konsolitunnuksen, laitetunnuksen, Xbox Onen sarjanumeron ja Kinectin sarjanumeron paikantaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?