Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen

Kirjaudu ensin alla sisään ja valitse Rekisteröi laite. Rekisteröinnin jälkeen näet laitteen takuun tilan. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu.

Omat Xbox-laitteet Tarkista korjaustilauksen tila Kirjaudu sisään rekisteröidäksesi laitteen tai tarkistaaksesi korjauksen tai takuun tilan.
Laitteen nimi Ei mitään
Tilauksen tila Ei tilauksia
Takuun tila Ei mitään
Sarjanumero Ei mitään
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
*Tarvittavat tiedot
Etunimi * Virheellinen etunimi
Sukunimi * Virheellinen sukunimi
Puhelinnumero * Virheellinen puhelinnumero
Maa/alue * Virheellinen maa/alue
Sarjanumero * Virheellinen sarjanumero
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
Tarkista korjaustilauksen tila
Tilausnumero * Virheellinen tilausnumero
Postinumero * Virheellinen postinumero

Lähetä huoltopyyntö

Toimi laitteiden rekisteröinnin jälkeen seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Laitteen korjaus -sivulle.
  2. Valitse Laitteen korjaus -sivun Yleiskatsaus-osasta Korjaa laite.
  3. Suorita huoltotilauksen tekeminen loppuun toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Kun Laitteen korjaus -sivun kautta lähettämäsi pyyntö on vastaanotettu, sinulle lähetetään sähköpostitse huoltotilausnumero ja tilausvahvistus, joka sisältää lähetys- tai toimitusohjeet.

Lähetä laite mahdollisimman pian. Jos et lähetä laitetta 30 päivän kuluessa, huoltotilaus peruutetaan, eikä osoitelappu ole enää voimassa. Jos maassasi tai alueellasi kuljetuspalvelut käyttävät palvelupisteitä, sinun on jätettävä lähetys palvelupisteeseen seitsemän päivän kuluessa huoltotilauksen tekemisestä.

Jos et ole saanut vahvistussähköpostiviestiä vuorokauden kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio tai -suodatin. Jos sähköpostiviestiä ei löydy roskapostikansiosta, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Jos saat viestin, että puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi on virheellinen, siirry ohjeaiheeseen Microsoft-tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen ja päivitä Microsoft-tilisi tiedot.

Laitteen pakkaaminen ja lähettäminen

Huoltotilauksesi sähköpostivahvistus sisältää pakkaus- ja lähetysohjeet. Kuvitetut pakkausohjeet löydät ohjeaiheesta Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin pakkaaminen lähettämistä varten.

Irrota kaikki lisävarusteet Xbox-konsolista tai Kinect-sensorista ja poista kaikki levyt Xboxin levyasemasta. Jos lähetät ne, et todennäköisesti saa niitä takaisin.

Kun laite on pakattu, tulosta osoitelappu. Kiinnitä se pakettiin ja toimi sitten vahvistussähköpostiviestissä annettujen lähetysohjeiden mukaan.

Korjauksen tilan seuranta

Keskimääräinen huoltoaika on toimitusajat mukaan lukien 14–21 päivää siitä laskien, kun huoltokeskus on vastaanottanut konsolin tai sensorin.

Voit tarkistaa tilauksesi tilan milloin tahansa napsauttamalla sivun yläosassa olevassa ruudussa Tilauksen tila.

Lisätietoja saat ohjeaiheesta Olemassa olevaan Xboxin tai Kinectin huoltotilaukseen liittyviä ohjeita.

Lisävarusteiden vaihtaminen

Jos olet ostanut Microsoftin Xbox-lisävarusteen viimeksi kuluneen 30 päivän aikana, voit palauttaa sen jälleenmyyjälle esittämällä alkuperäisen ostotositteen. Jos olet ostanut lisävarusteen yli 30 päivää sitten, mutta silti takuuajan sisällä, voit tilata korvaavan lisävarusteen Laitteen korjaus -sivulta (konsolin rekisteröinti on pakollinen). Varmista, että valitset vaihtoehdon Vaihda lisävaruste Korjaa laite -vaihtoehdon sijaan. Tee tilaus seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Ennakkovaihto

Ennakkovaihtopalvelun käyttäjänä saat vaihtotuotteen ennen toimimattoman tuotteen palauttamista. Jos haluat tarkistaa, oletko oikeutettu ennakkovaihtoon, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ennakkovaihdosta kannattaa tietää muutamia tärkeitä asioita:

• Tämä palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa:
    • Yhdysvallat
    • Kanada
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tšekin tasavalta
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Kreikka
    • Unkari
    • Irlanti
    • Italia
    • Alankomaat
    • Puola
    • Portugali
    • Slovakia
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Palvelusta peritään maksu.
  • Sinun on annettava luottokortin tiedot ennakkovaihtoa varten. Kortillesi tehdään tuotteen arvoa vastaava varaus.
  • Tämä prosessi vaatii tavallista vaativamman tietoturvatarkistuksen. Pyydämme sinua antamaan tietyt tiedot tilistäsi ja huollettavasta laitteesta.
  • Sinun on lähetettävä toimimaton tuote 14 päivän kuluessa korvaavan tuotteen vastaanottamisesta, jotta luottokorttiasi ei veloiteta.