Olemassa olevaan Xboxin tai Kinectin huoltotilaukseen liittyviä ohjeita

Jos haluat tarkistaa korjauksen tilan, kirjaudu alla Omat Xbox-laitteet -sivulle ja katso Tilauksen tila.

Omat Xbox-laitteet Tarkista korjaustilauksen tila Kirjaudu sisään rekisteröidäksesi laitteen tai tarkistaaksesi korjauksen tai takuun tilan.
Laitteen nimi Ei mitään
Tilauksen tila Ei tilauksia
Takuun tila Ei mitään
Sarjanumero Ei mitään
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
*Tarvittavat tiedot
Etunimi * Virheellinen etunimi
Sukunimi * Virheellinen sukunimi
Puhelinnumero * Virheellinen puhelinnumero
Maa/alue * Virheellinen maa/alue
Sarjanumero * Virheellinen sarjanumero
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
Tarkista korjaustilauksen tila
Tilausnumero * Virheellinen tilausnumero
Postinumero * Virheellinen postinumero

Lähetyksen seuranta

Lähetyksen tilan päivittäminen kuljetuspalvelun sivustossa voi kestää jopa seitsemän päivää. Jos lähetyksen tila ei muutu tämän ajan kuluttua, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lähetyksen seuranta sinulta huoltokeskukseen

Voit tarkistaa lähetyksen tilan kuljetuspalvelun sivustosta lähetyshetkellä saamasi lähetystodistuksen tai seurantatunnuksen avulla tai ottaa yhteyttä kuljetuspalveluun ja pyytää lisätietoja. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tuotteesi on vastaanotettu huoltokeskuksessamme.

Lähetyksen seuranta huoltokeskuksesta sinulle

Saat seurantatunnuksen sisältävän sähköpostiviestin, kun huollettu tuote lähtee huoltokeskuksestamme. Tämän seurantatunnuksen avulla voit tarkistaa lähetyksen tilan kuljetuspalvelun sivustosta, mutta voit myös ottaa yhteyttä kuljetuspalveluun ja pyytää lisätietoja.

Huomautus Lähetyksen tilan päivittäminen kuljetuspalvelun sivustossa voi kestää jopa seitsemän päivää. Jos lähetyksen tila ei muutu tämän ajan kuluttua, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Huoltotilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Voit muuttaa olemassa olevaa huoltotilausta tai peruuttaa sen aina siihen asti, kunnes lähetät tuotteet huoltokeskukseen. Kirjaudu ensin Laitteen korjaus -sivulle, siirry Tilaukset-kohtaan ja varmista, että tilauksen tilana on Tilaus käynnissä tai Asiakas on vastaanottanut pakkausmateriaalit.

• Voit peruuttaa tilauksen valitsemalla Peruuta tilaus. Varaa tilauksen käsittelylle 24 tuntia aikaa. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, se lähetetään tilillesi 72 tunnin kuluessa peruutuksen vahvistamisesta.
  • Jos haluat vaihtaa sähköposti- tai palautusosoitteen, sinun on peruutettava tilaus (katso edellinen luettelokohta) ja lähetettävä se uudelleen. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi ja valitse Profiili, niin voit avata tiedot ja muokata niitä.
  • Jos olet jo lähettänyt Xbox-konsolisi tai Kinect-sensorisi huoltoon ja haluat sen palautettavaksi muuhun kuin huoltotilauksessa olleeseen osoitteeseen, ota yhteyttä kuljetuspalveluun.
  • Jos olet jo lähettänyt ohjaimen, virtalähteen tai muun lisävarusteen huoltoon tai maksanut tuotteen lähettämisestä suoraan sinulle ja haluat korvaavan tuotteen lähetettäväksi muuhun osoitteeseen, ota yhteyttä kuljetuspalveluun.
  • Jos huoltokeskus on jo vastaanottanut viallisen tuotteen tai lähettänyt korvaavan tuotteen, tilausta ei enää voi peruuttaa eikä siitä voi myöntää hyvitystä.
  • Huoltotilaus ja siihen liittyvä osoitelappu (jos sellainen on) ovat voimassa 30 päivää pyynnön lähetyspäivästä. Jos huoltotilauksesi vanhenee, mutta olet jo lähettänyt tuotteen, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Huoltotilauksen kuitin tulostaminen

Laitteen korjaus -sivulla voit tulostaa kuitin, kun huoltotilaus on käsitelty. Kirjaudu sisään Microsoft-tililläsi ja valitse sivun yläosan valikkopalkista Tilaukset. Voit valita minkä tahansa käsitellyn tilauksen ja tulostaa kuitin valitsemalla Tulosta kuitti.

Jos huoltotilausten luettelossa ei ole etsimääsi tilausta, valitse Tarkista huoltotilauksen tila etusivulta. Anna sitten vahvistussähköpostiviestissä oleva huoltotilausnumero ja postinumerosi. Käsitellyt tilaukset sisältävät mahdollisuuden kuitin tulostamiseen.

Huoltotilaukseen liittyvien yleisien ongelmien vianmääritys

Jos sinulla on huoltotilaukseen liittyviä ongelmia, perehdy alla oleviin tietoihin, ennen kuin otat yhteyttä Xbox-tukeen:

Laitteeni palautettiin huoltoa suorittamatta

Tuote tarkistetaan, kun se saapuu huoltokeskukseen. Seuraavissa tapauksissa huoltoa (korjausta tai vaihtoa) ei suoriteta, ja palautamme tuotteen sellaisenaan:

• Huoltokeskus ei löydä tuotteesta vikaa.
  • Tuotetta on käsitelty luvattomasti tai modifioitu.

Sain huoltokeskuksesta vahingoittuneen tai toimimattoman laitteen

Jos huollettu tuote on vahingoittunut tai se ei toimi, ota heti yhteyttä Xbox-tukeen. Älä palauta tuotetta huoltokeskukseen, ennen kuin olet ilmoittanut ongelmasta.

Saamani laite on virheellinen, puutteellinen tai se puuttuu

Ota näissä tapauksissa yhteyttä Xbox-tukeen.

Huomautus Microsoft ei vastaa huollettavan tuotteen mukana lähetetyistä muista tuotteista tai tarvikkeista (esimerkiksi virtalähteestä, ohjaimesta tai pelilevystä).