Olemassa olevaan Xbox-konsolin tai lisälaitteen huoltotilaukseen liittyviä ohjeita.

Korjauksen tilan tarkistaminen

1. Siirry laitteen huoltoon ja korjaukseen ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse palvelupyyntöösi liitetty laite.
  3. Valitse sivun alalaidasta Korjaustilaus.
  4. Tilauksen tila tulee näkyviin.
Laitteen huolto ja korjaus näyttö, jossa näkyy luettelo asiakkaan korjaustilauksista

Lähetyksen seuranta

Lähetyksen seuranta sinulta huoltokeskukseen

Voit tarkistaa lähetyksen tilan kuljetuspalvelun sivustosta lähetyshetkellä saamasi lähetystodistuksen tai seurantatunnuksen avulla tai ottaa yhteyttä kuljetuspalveluun ja pyytää lisätietoja. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tuotteesi on vastaanotettu huoltokeskuksessamme. Lue ohjeita seurantanumeron etsimisestä kohdasta korjauksen tilan tarkistaminen.

Lähetyksen seuranta huoltokeskuksesta sinulle

Saat seurantatunnuksen sisältävän sähköpostiviestin, kun huollettu tuote lähtee huoltokeskuksestamme. Tämän seurantatunnuksen avulla voit tarkistaa lähetyksen tilan kuljetuspalvelun sivustosta, mutta voit myös ottaa yhteyttä kuljetuspalveluun ja pyytää lisätietoja.

Huomautus Lähetyksen tilan päivittäminen kuljetuspalvelun sivustossa voi kestää jopa kolme vuorokautta.

Huoltotilauksen pysäyttäminen tai peruuttaminen

Voit pysäyttää olemassa olevaa huoltotilausta tai peruuttaa sen aina siihen asti, kunnes lähetät tuotteet huoltokeskukseen. Kun kohde on toimitettu, tilausta ei voida lopettaa tai peruuttaa.

Tilauksen peruuttaminen:

1. Siirry laitteen huoltoon ja korjaukseen ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse palvelupyyntöösi liitetty laite.
  3. Valitse sivun alalaidasta Korjaustilaus.
  4. Valitse Lopeta korjaus.
Laitteen huolto- ja korjausnäyttö, jossa näkyy nykyinen korjaustilauksen tila ja ohjeet korjauksen estämiseen

Varaa tilauksen käsittelylle 24 tuntia aikaa. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, se lähetetään tilillesi 72 tunnin kuluessa peruutuksen vahvistamisesta.

• Jos haluat vaihtaa sähköposti- tai palautusosoitteen, sinun on peruutettava tilaus ja lähetettävä se uudelleen.
  • Jos olet jo lähettänyt Xbox-konsolisi tai Kinect-sensorisi huoltoon ja haluat sen palautettavaksi muuhun kuin huoltotilauksessa olleeseen osoitteeseen, ota yhteyttä kuljetuspalveluun.
  • Jos olet jo lähettänyt ohjaimen, virtalähteen tai muun lisävarusteen huoltoon tai maksanut tuotteen lähettämisestä suoraan sinulle ja haluat korvaavan tuotteen lähetettäväksi muuhun osoitteeseen, ota yhteyttä kuljetuspalveluun.
  • Jos huoltokeskus on jo vastaanottanut viallisen tuotteen tai lähettänyt korvaavan tuotteen, tilausta ei enää voi peruuttaa eikä siitä voi myöntää hyvitystä.
  • Huoltotilaus ja siihen liittyvä osoitelappu (jos sellainen on) ovat voimassa 30 päivää pyynnön lähetyspäivästä.

Huoltotilaukseen liittyvien ongelmien vianmääritys

Laitteeni palautettiin huoltoa suorittamatta

Tuote tarkistetaan, kun se saapuu huoltokeskukseen. Jos palvelua ei ole suoritettu (korjaaminen tai vaihto), palautamme tuotteen ja lähetämme sinulle tietoja siitä, miksi palvelua ei suoritettu.

Sain huoltokeskuksesta vahingoittuneen tai toimimattoman laitteen

Jos huollettu tuote on vahingoittunut tai se ei toimi, ota heti yhteyttä asiakastukeen. Älä palauta tuotetta huoltokeskukseen, ennen kuin olet ilmoittanut ongelmasta.

Saamani laite on virheellinen, puutteellinen tai se puuttuu

Ota näissä tapauksissa yhteyttä asiakastukeen.

Huomautus Microsoft ei vastaa huollettavan tuotteen mukana lähetetyistä muista tuotteista tai tarvikkeista (esimerkiksi virtalähteestä, ohjaimesta tai pelilevystä).

Konsolin sinetti on katkennut

Joissain Xbox-konsoleissa on ruuvin päälle laitettu muovinen sinetti, joka on poistettava ennen kuin konsolia voidaan avata. Katkennut sinetti ei vaikuta takuuseen, mutta konsolin avaaminen sen suojauksen poistamiseksi, epäreilun edun saamiseksi tai muiden käyttäjien pelaamiskokemusten huonontamiseksi mitätöi takuun. Jos avaat ja vahingoitat konsoliasi, takuu ei korvaa aiheuttamiasi vahinkoja. Tarkista poikkeukset Valmistajan rajoitettu laitteiston takuu ja sopimus.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Olemassa olevaan Xbox-konsolin tai lisälaitteen huoltotilaukseen liittyviä ohjeita." vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?