Xbox One -konsolin ja sen lisävarusteiden kierrätys

Laitteiden, pakkausten ja akkujen kierrätys

Jos omistat Xbox-laitteita ja -lisävarusteita, suosittelemme, että toteutat ympäristövastuusi ja kierrätät pakkaukset, paristot ja vanhat tuotteet. Etsi Microsoftin sponsoroimat kierrätysmahdollisuudet* omalta alueeltasi.

*Huomio Vaikka tämä sivu on vain englanniksi, osoitteita voi hakea helposti karttojen avulla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -konsolin ja sen lisävarusteiden kierrätys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?