Rekisteröi Xbox-tuote

Kun rekisteröit Xbox-tuotteesi, voit tehdä huoltotilauksia ja seurata huollon tilaa sekä tarkistaa takuun tilan. Tällä sivulla on ohjeet tuotteen rekisteröimiseen.

Vaihe 1: Luo itsellesi maksuton Microsoft-tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole

Xbox-tuotteen rekisteröimiseen tarvitaan maksuton Microsoft-tili. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo Microsoft-tili nyt tai lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tili Xbox One -konsolissa – usein kysytyt kysymykset.

Vaihe 2: Rekisteröi laitteesi laitetuessa.

Kun haluat tehdä Xbox-konsolille tai Kinect-sensorille huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote. Kirjaudu aluksi sisään laitetukeen ja valitse sitten Rekisteröi uusi laite. Rekisteröinnin jälkeen näet myös laitteen takuun tilan. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu.

Huomautus Löydät tarvittaessa peliohjaimen sarjanumeron paristolokerossa olevan viivakoodin alta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Rekisteröi Xbox-tuote" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?