Rekisteröi Xbox-konsolisi (tai poista sen rekisteröinti)

Kun rekisteröit Xbox-konsolisi, voit tehdä huoltotilauksia ja seurata huollon tilaa sekä tarkistaa takuun tilan. Voit myös poistaa Xbox-konsolisi rekisteröinnin, jos et enää käytä tai omista sitä enää.

Rekisteröi Xbox-konsoli

Vaihe 1: Luo itsellesi Microsoft-tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole

Xbox-konsolin rekisteröimiseen tarvitaan maksuton Microsoft-tili. Jos et ole asentanut vielä sellaista, luo Microsoft-tili nyt tai lue lisätietoja ohjeaiheesta Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset.

Vaihe 2: Rekisteröi laitteesi laitetuessa

Kun haluat tehdä Xbox-konsolille tai Kinect-sensorille huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote. Jotta pääset alkuun, kirjaudu sisään laitetuessa ja valitse sitten Rekisteröi uusi laite.

Rekisteröinnin jälkeen näet laitteen takuun tilan. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu.

Poista Xbox-konsolin rekisteröinti

Jos et enää halua Xbox-konsoliasi yhdistettävän sinuun, voit poistaa sen rekisteröinnin.

1. Siirry laitetukeen ja valitse laite, jonka rekisteröinnin haluat poistaa.
  2. Valitse sivun vasemmasta yläkulmasta Lisää toimintoja > Poista Xbox.
  3. Varmista, että kehotteessa olevat tiedot ovat oikein, valitse Olen valmis poistamaan tämän Xboxin -valintaruutu ja valitse sitten Poista.
  4. Tämä laite pysyy edelleen liitettynä Storeen sovellusten ja pelien lataamista varten. Microsoft-tiliisi voi liittää enintään kymmenen laitetta. Poista se Storen tililtä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Rekisteröi Xbox-konsolisi (tai poista sen rekisteröinti) " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?