Rekisteröi Xbox-tuote

Kun rekisteröit Xbox-tuotteesi, voit tehdä huoltotilauksia ja seurata huollon tilaa sekä tarkistaa takuun tilan. Tällä sivulla on ohjeet tuotteen rekisteröimiseen.

Vaihe 1: Luo itsellesi maksuton Microsoft-tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole

Xbox-tuotteen rekisteröimiseen tarvitaan maksuton Microsoft-tili. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo Microsoft-tili nyt tai lue lisää ohjeaiheesta Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset.

Vaihe 2: Rekisteröi laitteesi laitetuessa.

Kun haluat tehdä Xbox-konsolille tai Kinect-sensorille huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote. Aloita kirjautumalla alla sisään ja valitsemalla Rekisteröi laite. Rekisteröinnin jälkeen näet myös laitteen takuun tilan. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu.

Huomautus Älä sisällytä puhelinnumeroosi viivoja, välilyöntejä tai kansainvälistä maakoodia.

Omat Xbox-laitteet Tarkista korjaustilauksen tila Kirjaudu sisään rekisteröidäksesi laitteen tai tarkistaaksesi korjauksen tai takuun tilan.
Laitteen nimi Ei mitään
Tilauksen tila Ei tilauksia
Takuun tila Ei mitään
Sarjanumero Ei mitään
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
*Tarvittavat tiedot
Etunimi * Virheellinen etunimi
Sukunimi * Virheellinen sukunimi
Puhelinnumero * Virheellinen puhelinnumero
Maa/alue * Virheellinen maa/alue
Sarjanumero * Virheellinen sarjanumero
Poista rekisteröinti tästä laitteesta Jos poistat rekisteröinnin tästä laitteesta, et näe sen tilauksen tilaa ja takuutietoja. Haluatko varmasti poistaa rekisteröinnin?

OK
Tarkista korjaustilauksen tila
Tilausnumero * Virheellinen tilausnumero
Postinumero * Virheellinen postinumero

Huomautus Löydät tarvittaessa peliohjaimen sarjanumeron paristolokerossa olevan viivakoodin alta.