Rekisteröi Xbox-tuote

Kun rekisteröit Xbox-tuotteesi, voit tehdä huoltotilauksia ja seurata huollon tilaa sekä tarkistaa takuun tilan. Tällä sivulla on ohjeet tuotteen rekisteröimiseen.

Vaihe 1: Luo itsellesi maksuton Microsoft-tili, jos sinulla ei sellaista vielä ole

Xbox-tuotteen rekisteröimiseen tarvitaan maksuton Microsoft-tili. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, luo Microsoft-tili nyt tai lue lisää ohjeaiheesta Microsoft-tili: usein kysytyt kysymykset.

Vaihe 2: Rekisteröi laitteesi laitetuessa.

Kun haluat tehdä Xbox-konsolille tai Kinect-sensorille huoltopyynnön, sinun on ensin rekisteröitävä tuote. Aloita kirjautumalla alla sisään ja valitsemalla Rekisteröi laite. Rekisteröinnin jälkeen näet myös laitteen takuun tilan. Jos laitteen takuu on voimassa, korjaukset ovat maksuttomia. Jos laitteen takuu on umpeutunut, sinulta peritään korjausmaksu.

Huomautus Älä sisällytä puhelinnumeroosi viivoja, välilyöntejä tai kansainvälistä maakoodia.

Huomautus Löydät tarvittaessa peliohjaimen sarjanumeron paristolokerossa olevan viivakoodin alta.