Xboxin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Yleistä

Games with Gold tarjoaa ehdot täyttäville Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille maksuttomia Xbox-pelejä. Tässä artikkelissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Games with Gold -ohjelmasta.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjous ja kelpoisuusehdot

Mikä on Games with Gold -ohjelma?

Games with Gold on sekä Xbox Live Gold- että Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden etu. Ohjelma tarjoaa Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille joka kuukausi huolellisesti valittuja maksuttomia pelejä, joiden arvo on jopa 700 Yhdysvaltain dollaria vuodessa. Kaikkia pelejä voidaan pelata Xbox Onella.

Onko tämä tarjous tarkoitettu vain uusille jäsenille?

Games with Gold on saatavilla kaikille Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille. Jotta voit ladata maksuttomia pelejä, sinun on oltava Games with Gold -ohjelman piiriin kuuluvien pelien lunastushetkellä Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -jäsen.

Mitä etuja Games with Gold -ohjelma tarjoaa?

Haluamme kiittää Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäseniä tarjoamalla heille joka kuukausi kaksi ladattavaa peliä veloituksetta.

Onko Games with Gold -ohjelma käytettävissä omalla alueellani?

Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma on saatavilla seuraavissa maissa ja alueilla: Alankomaat, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Chile, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Hongkong (erityishallintoalue), Intia, Irlanti, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kolumbia, Kreikka, Meksiko, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki, Unkari, Uusi-Seelanti, Venäjä, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Onko Pelit Gold-jäsenyydellä saatavilla, jos minulla on 30 päivän Xbox Live Gold -luottokorttikokeiluversio?

Olet oikeutettu tarjoukseen. Jos sinulla on Xbox 360, sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyys tai Xbox Live Gold -kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Mitkä Xbox Live -kokeilujäsenyydet ovat oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan?

Kaikki Xbox Onen Xbox Live -kokeiluversiot ovat oikeutettuja kaikkiin Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden etuihin, Games with Gold -ohjelma mukaan lukien. Xbox 360:llä olet oikeutettu osallistumaan ohjelmaan vain silloin, jos sinulla on yhden kuukauden maksuton Xbox Live Gold -kokeiluversio.

Jos sinulla on valmiiksi maksettuun koodiin perustuva 14 päivän kokeiluversio, et ole oikeutettu osallistumaan ohjelmaan. Sinulla on oltava voimassa oleva Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus tai Xbox Live Gold -kokeiluversio, joka vaatii luottokortin.

Voiko lapsi ladata aikuisille tarkoitettua sisältöä Games with Gold -ohjelmassa?

Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelma huomioi Xboxin kaikki lapsilukkoasetukset. Lasten tileille määritetyt aikuisille tarkoitetun sisällön ostamista koskevat rajoitukset ovat voimassa myös Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman nimikkeiden lataamisessa.

Pelit

Millaisia pelejä tämän kuukauden tarjoukseen kuuluu? Mistä löydän ne?

Lisätietoja tämän kuukauden peleistä saat osoitteesta xbox.com/live/games-with-gold.

Milloin Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet julkaistaan?

Uudet Games with Gold -nimikkeet julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä ja kuudentenatoista päivänä.

• Xbox Onen Games with Gold -nimikkeet ovat Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenten saatavilla veloituksetta kuukauden kerrallaan. Kuukauden ensimmäinen nimike on saatavilla kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden loppuun asti. Kuukauden toinen nimike on saatavilla kuukauden kuudennestatoista päivästä seuraavan kuukauden viidenteentoista päivään asti.
  • Xbox 360:n Games with Gold -nimikkeet ovat Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenten saatavilla veloituksetta kaksi viikkoa kerrallaan. Ensimmäinen nimike on saatavilla kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden viidenteentoista päivään asti. Toinen nimike on saatavilla kuukauden kuudennestatoista päivästä kuukauden loppuun asti.

Tutustu Xbox Onella pelattavissa olevien Xbox 360 -pelien kasvavaan valikoimaan täällä.

Missä voin lunastaa maksuttomat pelit?

Konsolilla: Xboxin aloitusnäytössä on Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -ruutu. Kun valitset tämän ruudun, näet ladattavissa olevat maksuttomat pelit.

Verkossa: Voit lunastaa Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman Xbox One- ja Xbox 360 -pelit Pelit Gold-jäsenyydellä -sivustossa. Ne tallennetaan tilillesi ja ovat valmiina ladattaviksi, kun kirjaudut sisään konsoliisi. Huomaa, että sinulla on oltava luottokortti, jotta voit ”ostaa” maksuttomat pelit Xbox.comissa. Sinulta ei kuitenkaan peritä maksua Games with Gold -nimikkeen lataamisesta Xbox.comista sen maksuttoman jakson aikana, jos olet Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -jäsen.

Mobiililaitteella: Jos lataat Xbox One SmartGlass -sovelluksen, siirry Microsoft Storeen ja selaa oikealle. Saatavilla olevat Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeet ovat lunastettavissa sieltä. Kun valitset pelin, se tallennetaan tilillesi ja se on valmiina ladattaviksi, kun kirjaudut sisään konsoliisi.

Minulla on Xbox Live Gold -tilaus, mutta minulla ei vielä ole Xbox One -konsolia. Voinko lunastaa Xbox One -pelejä ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten?

Kyllä. Saat Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman kautta joka kuukausi kaksi maksutonta Xbox One -peliä suoraan Xbox 360:stä tai Xbox.comista. Laajenna pelikirjastoasi joka kuukausi, niin pelit ovat odottamassa sinua, kun siirryt Xbox Oneen.

Mitä tapahtuu, jos minulta jää peli lataamatta?

Sinun on lunastettava peli sinä aikana kun se on saatavilla ilmaiseksi. Voit aina ostaa pelin myös Pelit Gold-jäsenyydellä -jakson päättymisen jälkeen.

Voinko lunastaa pelin niin, että se ei vie tallennustilaa?

Kyllä. Lisää se kirjastoosi jollakin yllä olevassa kohdassa Missä voin lunastaa maksuttomat pelit? mainitulla tavalla. Voit jättää nimikkeen jonoon. Jos olet jo ladannut pelin, voit poistaa sen asennuksen ja asentaa sen milloin tahansa uudelleen.

Mitä Games with Gold -peleilleni tapahtuu, jos peruutan Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaukseni?

Xbox Onessa et enää pysty käyttämään Games with Gold -nimikkeitäsi, jos peruutat tilauksesi. Jos päätät kuitenkin myöhemmin uudistaa tilauksesi, voit taas käyttää ja pelata aikaisemmin lunastettuja Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitäsi.

Xbox 360:ssä voit pitää kaikki Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -jäsenenä lunastamasi Games with Gold -nimikkeet riippumatta siitä, jatkatko tilaustasi.

Ovatko kaikki Xbox 360 -pelit takautuvasti yhteensopivia?

Kaikkia Xbox Onen takautuvan yhteensopivuuden marraskuun 2015 käyttöönoton jälkeen julkaistuja Xbox 360:n Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä voidaan pelata Xbox Onella. Valikoimaan voidaan lisätä myös aikaisempia Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä.

Miten voin ladata takautuvasti yhteensopivia Pelit Gold-jäsenyydellä -nimikkeitä ja pelata niitä Xbox Onella?

Voit ladata Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman Xbox 360 -pelejä Xbox 360 -konsolilla tai selaimella Pelit Gold-jäsenyydellä -sivustosta. Pelit ilmestyvät Xbox Onessa automaattisesti Valmis asennukseen -kohtaan Omat pelit ja sovellukset -kohdan Pelit-osiossa. Kehittelemme tapaa, jolla käyttäjät voivat ladata pelit suoraan Xbox Oneen, mutta tällä hetkellä sinun on tehtävä se Xbox.comissa tai sinulla on oltava aikaisemmin lunastettuja/ladattuja nimikkeitä Xbox 360:ssä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen. Katso ohjeaihe Siirtyminen Xbox 360:stä Xbox Oneen.

Millaisia pelejä ohjelmassa on?

Pelit ovat suosittuja digitaalisia Xbox Live Arcade- ja Games on Demand -pelejä.

Mikä näiden pelien luokitus on?

Pelien luokitukset vaihtelevat.

Ilmoitetaanko pelien nimet ennen maksuttomia pelitarjouksia?

Pelien nimet ilmoitetaan tarjouksia edeltävällä viikolla Xbox Wire -sivustossa. Tarkat ilmoituspäivät vaihtelevat.

Mistä löydän pelin ladattuani sen?

Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Xbox One -pelien sisällön ja lisäosien tarkasteleminen ja lataaminen.

Perehdy Xbox 360:n osalta ohjeaiheeseen Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een.

Vianmääritys

Mitä teen, jos saan pelin lataamisen aikana virhesanoman?

Jos pelin lataamisessa ilmenee ongelmia, tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Jos Xbox Live -palvelu on toiminnassa, varmista, että olet kirjautunut sisään pelaajatunnuksella, johon Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus liittyy. Jos olet kirjautunut sisään oikealla pelaajatunnuksella, yritä etsiä virhettä virhe- ja tilakoodien hausta.

Mitä teen, jos en saa virhesanomaa, mutta pelin lataamisessa ilmenee edelleen ongelmia?

Jos et saa virhesanomaa, mutta pelin lataamisessa ilmenee ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelien tai sovellusten asennusongelmien vianmääritys Xbox Onessa tai Xbox Live -sisältö ei lataudu Xbox 360 -konsoliin.

Mitä teen, jos en pysty osallistumaan Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan, vaikka minulla on maksullinen tilaus?

Kun yrität osallistua Games with Gold -ohjelmaan, varmista, että käytät pelaajatunnusta, johon Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus liittyy. Jos lunastit osana tilaustasi Xbox Live Gold -kampanjatunnuksen, et ole oikeutettu osallistumaan Games with Gold -ohjelmaan. Jos rekisteröidyit Xbox Live Goldiin valmiiksi maksetulla koodilla, varmista, että sen lunastaminen onnistui.

Jos asut jossakin Tarjous ja kelpoisuusehdot -kohdan maassa tai alueella etkä vieläkään pysty osallistumaan Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelmaan, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Kun yritän ladata Xbox 360 -pelin Xbox.comista, saan virhesanoman ”Is this your first purchase? To ensure it is compatible, please sign in to Xbox Live using your console and try again.” (Onko tämä ensimmäinen ostosi? Tarkista yhteensopivuus kirjautumalla Xbox Liveen konsolillasi ja yritä uudelleen.)

Joillakin Xbox 360 -peleillä on maakohtaisia rajoituksia, jotka edellyttävät, että Xbox-käyttäjä vahvistaa kotimaansa lataamalla pelin Xbox 360 -konsoliin. Tämä ei välttämättä tarkoita, että peli ei ole saatavilla omassa maassasi. Näissä harvinaisissa tapauksissa sinun on ladattava peli Xbox 360 -konsoliin, ennen kuin voit ladata pelejä Xbox.comista.

Kun yritän ladata pelin Xbox.comista, saan ilmoituksen ”You have no valid payment options on file.” (Sinulla ei ole tallennettuja voimassa olevia maksutapoja.). Veloitetaanko minua maksuttomista Pelit Gold-jäsenyydellä -peleistä?

Sinua ei veloiteta Pelit Gold-jäsenyydellä -latauksesta. Microsoft Store vaatii voimassa olevan maksutavan Xbox 360 -pelien lataamista varten. Mitään maksua ei kuitenkaan peritä, sillä Games with Gold -ohjelma on Xbox Live Gold- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille maksuton.

Miten voin asentaa Games with Gold -pelin uudelleen tai poistaa sen asennuksen?

Voit aina poistaa pelin asennuksen ja asentaa pelin uudelleen.

• Xbox Onessa:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse My games & apps (Omat pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Games (Pelit).
    3. Korosta peli, jonka asennuksen haluat poistaa, paina valikkopainiketta , valitse Uninstall (Poista asennus) ja valitse sitten Uninstall all (Poista kaikkien asennus).

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin uudelleen Omat pelit ja sovellukset-alueen jonosta tai Microsoft Storesta.

• Xbox 360 -konsolissa:
    1. Kirjaudu konsolissa Xbox Liveen samalla pelaajatunnuksella, jolla alun perin ostit sisällön.
    2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
    3. Valitse Download History (Lataushistoria).
    4. Etsi uudelleen ladattava kohde lataushistoriasta.
    5. Valitse haluamasi kohde ja valitse sitten Download Again (Lataa uudelleen).

Minua pyydetään lisäämään maksutapa ostoksen suorittamista varten, mutta yritän ladata maksuttoman pelin.

Tämä virhesanoma tarkoittaa, että Microsoft-tililläsi ei ole määritetty maksutapaa. Sinun on määritettävä tililläsi maksutapa, jotta voit ladata maksutonta sisältöä Xbox 360:n Markkinapaikalta. Voit lisätä maksutavan kirjautumalla sisään Microsoft-tilillesi, valitsemalla Lisää maksutapa ja toimimalla ohjeiden mukaan.

Jos et halua lisätä maksutapaa, voit ladata sisällön Xbox 360 -konsolilla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xboxin Pelit Gold-jäsenyydellä -ohjelman usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?