Äänihaku Kinectin avulla on poistettu käytöstä Xbox 360:stä

Kun käytät äänihakua Kinectin avulla Xbox 360 -konsolilla, näyttöön tulee seuraava sanoma:

Sorry, can’t process speech right now (Valitettavasti puhetta ei voi juuri nyt käsitellä). Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Syynä on se, että äänihakutoiminto Kinectin avulla on poistettu käytöstä Xbox 360:stä.

Huomautus Kaikki muut ääniasetukset toimivat edelleen. Vain hakutoimintoa ollaan toistaiseksi poistamassa käytöstä.

Ratkaisu

Jos haluat tehdä hakuja Xbox 360 -konsolilla, ohjaimen avulla voit siirtyä ja kirjoittaa hakuehtosi. Esimerkiksi jos haluat etsiä tiettyä peliä, siirry kohtaan Select games > Browse games > Search games (Valitse pelit > Selaa pelejä > Hae pelejä).

Äänikomentojen avulla voit edelleen siirtyä hakusivulle. Sen jälkeen sinun tarvitsee kuitenkin kirjoittaa hakuehdot.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Äänihaku Kinectin avulla on poistettu käytöstä Xbox 360:stä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?