Miten langaton Xbox 360 N -verkkosovitin määritetään?

Yleistä

Langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on yhteensopiva sekä alkuperäisen Xbox 360 -konsolin että Xbox 360 S -konsolin kanssa. Jos langaton tukiasema on kaukana konsolista, verkkosovittimen yhdistäminen Xbox 360 S -konsoliin voi parantaa signaalin voimakkuutta ja kaistanleveyttä.

Huomautus: Tämän sovittimen käyttäminen poistaa Xbox 360 S -konsolin sisäisen langattoman toiminnon.

Xbox 360 -konsoleihin tarvitaan ohjelmistopäivitys tukemaan langatonta Xbox 360 N -verkkosovitinta. Jos olet muodostanut yhteyden Xbox Liveen 28. lokakuuta 2009 jälkeen, tämä ohjelmistopäivitys pitäisi olla asennettuna konsolillesi, jolloin sinun tarvitsee vain määrittää langattomat asetukset. Lisätietoja siihen on ohjeaiheessa Xbox Liven langaton yhteys.

Jos et ole muodostanut yhteyttä Xbox Liveen 28. lokakuuta 2009 jälkeen, sinun on käytettävä asennuslevyä, joka on toimitettu langattoman Xbox 360 N -verkkosovittimen mukana, jotta voit asentaa tarvittavan ohjelmiston Xbox 360 -konsoliisi.

Langattoman N-verkkosovittimen ohjelmiston asentaminen

1. Jos langaton Xbox 360 N -verkkosovitin on liitettynä konsoliin, irrota se.

2. Aseta langattoman Xbox 360 N -verkkosovittimen mukana toimitettu asennuslevy Xbox 360-konsoliin.

1. Sammuta konsoli.

2. Käynnistä konsoli uudelleen. Ohjelmistopäivityksen pitäisi alkaa automaattisesti. Jos päivitys ei käynnisty automaattisesti, ohjelmisto voi olla jo asennettuna tietokoneeseesi.

Huomautus Jos näyttöön tulee virhesanoma ”mixed media”, katso ohjeaihetta Monimuotoisen sisällön virheilmoitus , jonka löydät alta.

3. Kun asennusohjelma pyytää asentamaan ohjelmiston, valitse Yes, update now. (Kyllä, päivitä nyt).

4. Jos konsolin takaosaan on liitetty verkkokaapeli, irrota se.

5. Kun asennus on valmis, kytke langattoman Xbox 360 N -verkkosovitin konsolin takaosan USB-porttiin. (Lisätietoja langattoman sovittimen yhdistämisestä ja määrittämisestä on ohjeaiheessa Xbox Liven langaton yhteys.)

6. Poista asennuslevy levyasemasta.

7. Sammuta konsolin virta ja käynnistä konsoli sitten uudelleen.

Monimuotoisen sisällön virhesanoma

Jos näyttöön tulee virhesanoma ”mixed media”, automaattinen toisto on voitu poistaa käytöstä. Näin kytket sen päälle:

1. Valitse konsolissa Settings (asetukset) ja valitse sitten System (järjestelmä).

2. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).

3. Valitse Auto-Play (Automaattinen toisto).

4. Valitse Enable (Ota käyttöön).

5. Toista langattoman sovittimen asentamisen vaiheet (edellä).

Jos näyttöön tulee edelleen monimuotoisen sisällön virhesanoma, määritä käynnistysasetuksen arvoksi Disc (Levy). Toimi näin:

1. Valitse konsolissa Settings (asetukset) ja valitse sitten System (järjestelmä).

2. Valitse Console Settings (Konsolin asetukset).

3. Valitse Startup and Shutdown (Käynnistys ja sammutus).

4. Valitse Startup (Käynnistys).

5. Valitse Disc (Levy).

6. Toista langattoman sovittimen asentamisen vaiheet (edellä).

Langattoman sovittimen asetusten määrittäminen

Kun olet asentanut tarvittavat ohjelmistot, seuraava vaihe on langattoman sovittimen asetusten määrittäminen. Katso ohjeaihe Langaton Xbox Live -yhteys.

VAROITUS Korjausriski: laitteen avaaminen tai korjaaminen voi aiheuttaa sähköiskun, laitteen vahingoittumisen, tulipalon, henkilövamman riskin ja muita vaaratekijöitä. Microsoft suosittelee laitekorjauksissa ammattilaisavun hakemista ja varovaisuuden noudattamista, jos päätät ryhtyä omatoimisiin korjauksiin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miten langaton Xbox 360 N -verkkosovitin määritetään?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?