Kuuntele kappaleita Groove-sovelluksella Xbox 360-konsolilla

Usein kysytyt kysymykset

Mitä musiikin toistamiseen Xbox One -konsolilla tarvitaan?

Tarvitset Onedriven musiikkikansion, jotta voit toistaa musiikkia Xbox-konsolilla.

Groove Musiikki -sovelluksen käynnistäminen Xbox-konsolissa ei onnistu

Kokeile sovelluksen poistamista ja asentamista uudelleen. Toimi näin:

1. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sen jälkeen ensisijainen tallennuslaite (todennäköisimmin kiintolevy tai muistikortti).
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset).
  4. Etsi Groove Musiikki -sovellus vierittämällä.
  5. Paina Y-näppäintä ja valitse Delete (Poista).
  6. Palaa Xbox-käyttöliittymään, siirry kohtaan Recent (Viimeisimmät) ja käynnistä Groove Musiikki -sovellus uudelleen.