Xbox 360 SmartGlass -sovelluksen lakkauttaminen

18. toukokuuta 2018 iOS:n, Androidin, Windows Phone 7:n, Windows Phone 8:n, Windows 10 Mobilen, Windows 8:n ja Windows 10:n Xbox 360 SmartGlass -sovellukset lakkautetaan. Sovellukselle ei enää tarjota tukea ja sisältöä.

Sen sijaan asiakkaita suositellaan käyttämään iOS:n, Androidin, Windows 10 Mobilen tai Windows 10:n Xbox-sovellusta tai käyttämään osoitteessa http://www.xbox.com tai itse Xbox 360 -konsolissa olevia palveluja.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Voinko edelleen käyttää ostamiani pelejä, elokuvia ja TV-ohjelmia, jotka on toimitettu SmartGlass-ominaisuuksien mukana?
Vastaus: Kyllä. Kaikki pelit ovat edelleen pelattavissa Xbox 360 -konsolilla. Jos ostit digitaalisten pelejä Microsoftilta, ne ovat yhä saatavilla ladattaviksi. Microsoftilta ostetut elokuvat ja TV-ohjelmat ovat edelleen katseltavissa.

Kysymys: Miten voin käynnistää pelejä ja sovelluksia, syöttää tekstiä ja ohjata oman musiikkini, elokuvieni ja TV-ohjelmieni toistoa Xbox 360 -konsolilla?
Vastaus: Voit käynnistää ja ohjata sisällön tai syöttötekstin toistoa Xbox 360 -ohjaimen, Xbox 360 Chatpad -mininäppäimistön tai fyysisen Xbox 360 -etäohjaimen avulla.

Kysymys: Voinko edelleen käyttää puhelinta yhteydenpitoon ystävieni kanssa Xbox Livessä?
Vastaus: Kyllä. Käytä Xbox-sovellusta iOS-, Android-, Windows 10- tai Windows 10 Mobile -laitteilla uusien Xbox Live -ystävien kanssa keskustelemista tai heidän lisäämistä varten, verkkotavoitettavuuden tarkistamiseen, aktiviteettisyötteiden ja saavutusten katsomiseen, klubeihin liittymiseen ja moniin muihin tarkoituksiin. Voit myös olla ystävien kanssa yhteydessä osoitteessa http://www.xbox.com .

Kysymys: Voinko muokata alkuperäistä Xbox-avatariani?
Vastaus: Kyllä, jos käytät alkuperäistä Xbox-avatar-sovellusta Windows 10-, Windows 10 Mobile-, tai Xbox One -laitteella tai osoitteessa http://www.xbox.com tai Xbox 360 -konsolissa.

Kysymys: Voinko edelleen määrittää pelisignaaleja ystävien kanssa tapahtuvaa Xbox 360 -pelin pelaamista varten?
Vastaus: Kyllä, voit määrittää pelisignaaleja ystävien kanssa Xbox 360 -konsolilla tapahtuvaa Xbox 360 -pelien pelaamista varten.

Kysymys: Miten voin etsiä Xbox 360 -konsolin pelejä, sovelluksia, elokuvia ja TV-ohjelmia?
Vastaus: Voit käyttää Bing-hakua Xbox 360 -konsolissa kaikkien Xbox 360 -konsolissa saatavilla olevien pelien, sovellusten, elokuvien ja televisiosisällön etsimiseen. Lisäksi voit etsiä Xbox 360 -sisältöä Microsoft Storesta Xbox Onella, Windows 10:ssä ja verkossa.

Kysymys: Pystynkö olemaan vuorovaikutuksessa tiettyjen pelien, elokuvien tai TV-ohjelmien SmartGlass-sisällön kanssa?
Vastaus: Et pysty. Xbox 360 SmartGlass -sovellus ollaan lakkauttamassa, eikä se ole enää käytettävissä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox 360 SmartGlass -sovelluksen lakkauttaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?