Paranna Xbox 360 -konsolin kuvanlaatua

Ratkaisut

Kun liität konsolin televisioon tai näyttöön, konsoli valitse oletusasetukset television ja kaapelien tyypin mukaan. Joissain tapauksissa voit parantaa kuvanlaatua näitä asetuksia muuttamalla. Jos käytät HDMI-kaapelia, konsoli valitsee automaattisesti parhaat asetukset.

Asetusten muuttaminen

Valitse televisio tai näyttö

Teräväpiirto (HDTV)

Seuraavat asetukset on tarkoitettu HDMI-kaapelilla liitetylle teräväpiirtotelevisiolle (HDTV) tai näytölle. Vaiheet voivat näyttää hieman erilaisilta, jos käytät eri kaapelia.

Vaihda näytön tarkkuutta

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Display (Näyttö).
  4. Valitse HDTV Settings (Teräväpiirtotelevision asetukset).
  5. Valitse television tai näytön tarkkuus.
Paranna värinlaatua

Monet teräväpiirtotelevisiot toistavat värit paremmin, jos väritietoa on tarjolla enemmän. Xbox 360 -konsoli voi lähettää teräväpiirtotelevisioosi lisää väritietoa kuvan optimointia varten.

Huomautus Kaikki teräväpiirtotelevisiot eivät vastaanota ylimääräistä väritietoa.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Display (Näyttö).
  4. Valitse Reference Levels (Viitetasot).
  5. Valitse parhaiten oman televisiosi tai näyttösi kanssa toimiva vaihtoehto.

Reference Levels (Viitetasot)

Standard (Tavallinen): Tämä on oletusarvoinen viitetaso. Sen tulisi toimia kaikkien näyttöjen kanssa. Valitse tämä asetus, jos Intermediate (Keskitaso) ja Expanded (Laajennettu) tuottavat huonon värinlaadun.

Intermediate (Keskitaso): Valitse tämä asetus, jos Expanded (Laajennettu) tuottaa huonon värinlaadun.

Expanded (Laajennettu): Valitse tämä asetus teräväpiirtotelevisiolle. Tämä asetus ei toimi hyvin useimpien VGA-näyttöjen ja vanhempien teräväpiirtotelevisioiden kanssa.

Paranna värien kylläisyyttä ja sävyjä

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Display (Näyttö).
  4. Valitse HDMI Color Space (HDMI-väritila).
  5. Valitse parhaiten oman televisiosi tai näyttösi kanssa toimiva vaihtoehto.
HDMI-väritilan asetukset

Auto (Automaattinen): Tarkkuus- ja sisältötyypin HDMI-suositusten perusteella automaattisesti valittu RGB- tai YCbCr-asetus.

Source (Lähde): Peli- tai kuvalähteen perusteella automaattisesti valittu RGB- tai YCbCr-asetus.

RGB: Asetus HDMI-yhteensopiville näytöille. Näyttää pelit ja videokuvan RGB-muodossa.

YCbCr709: Käytetään yleensä teräväpiirtoelokuvissa.

YCbCr601: Käytetään yleensä normaalitarkkuuden elokuvissa.

Standard TV (Vakiotelevisio)

Jos televisiosi tai näyttösi kuva on litistynyt tai venynyt, kokeile näytön muodon vaihtamista. Seuraavat vaiheet ovat AV-komponenttikaapelilla liitetylle tavalliselle televisiolle tai näytölle. Vaiheet voivat näyttää hieman erilaisilta, jos käytät eri kaapelia.

Näytön muodon vaihtaminen

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Console Settings (Konsoliasetukset).
  3. Valitse Display (Näyttö).
  4. Valitse Screen Format (Näytön muoto).
  5. Valitse Normal (Tavallinen) tai Widescreen (Laajakuva) televisiosi muodon mukaan. Jos et tiedä televisiosi muotoa, lue lisätietoja television käyttöohjeesta.