Mediasisällön suoratoisto Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla Xbox 360 -konsoliin

Voit suoratoistaa musiikkia, kuvia ja videoita tietokoneestasi Xbox 360 -konsoliin käyttämällä Windows Media Playeria tai Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellusta.

Huomautus Lisätietoja Windows Media Centerin käyttämisestä sisällön suoratoistamiseen tietokoneesta konsoliin saat Xbox 360:n Windows Media Center -tuesta.

Vaihe 1: Muodosta konsolilla yhteys verkkoon (jos et vielä ole sitä tehnyt)

Jos olet jo muodostanut konsolilla yhteyden verkkoon, voit siirtyä alla olevaan vaiheeseen 2: Määritä Windows Media Player. Muodosta muussa tapauksessa konsolilla langallinen tai langaton yhteys kotiverkkoosi. Tarkista sen jälkeen, että Xbox-konsolin yhteys toimii. Toimi näin:

1. Siirry Xbox-aloitusnäytöstä Asetukset-kohtaan ja valitse sitten Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Verkkoasetukset.
  3. Valitse Langallinen verkko tai Langaton verkko.
  4. Valitse Testaa Xbox Live -yhteyttä.
Xbox 360 -konsolin Verkkoasetukset-näyttö, jossa on korostettu Testaa Xbox Live -yhteyttä -asetus

Jos verkon tilana on Yhdistetty, siirry alla olevaan vaiheeseen 2. Valitse muussa tapauksessa konsolissa Lisätietoja ja noudata ohjeita.

Vaihe 2: Määritä Windows Media Player

Hanki Windows Media Player.

Mitä versiota haluat käyttää?

• Windows Media Player 12 (Windows 7)
    1. Valitse Windows Media Playerin Suoratoista-valikosta Ota median suoratoisto käyttöön.
    2. Valitse avautuvalla sivulla Ota median suoratoisto käyttöön.
    3. Nimeä mediakirjastosi ja valitse sitten OK.
  • Windows Media Player 11 (Windows Vista)
    1. Napsauta Windows Media Playerissa hiiren kakkospainikkeella Kirjasto-kohtaa ja valitse sitten Median jakaminen.
    2. Valitse Jaa media ja sitten OK.
    3. Etsi Jakoasetukset-kohdasta Xbox 360 -laite.
    4. Valitse Xbox 360, Salli ja sitten OK.
    5. Jos haluat ottaa käyttöön lisää valintoja, valitse Asetukset.
    6. Kun olet valmis, valitse OK.

Vaihe 3: Toista musiikkia tai katsele videoita

Musiikin toistaminen

1. Siirry Xbox-käyttöliittymässä Musiikki-kohtaan ja valitse Groove Musiikki.
Xbox 360:n käyttöliittymässä on korostettu Groove Musiikki -ruutu
  1. Valitse toistettavat kappaleet sisältävä soittolista.

Videoiden toistaminen

1. Siirry Xboxin aloitusnäytössä Elokuvat ja tv-ohjelmat -kohtaan ja valitse Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat.
Xbox 360 -konsolin käyttöliittymän Microsoftin Elokuvat ja tv-ohjelmat -ruutu
  1. Valitse video, jonka haluat toistaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mediasisällön suoratoisto Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella tai Windows Media Playerilla Xbox 360 -konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?