Profiilin asetusten muuttaminen Xbox 360 -konsolissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Xbox Live -profiilin asetukset voit muuttaa Xbox 360 -konsolissa. Voit muuttaa nämä asetukset valitsemalla Profile (Profiili), Settings (Asetukset) ja sitten Edit Profile (Muokkaa profiilia).

Profiilin asetukset

Pelaajatunnus

Jos pelaajatunnuksesi luotiin sinulle Xbox Live -rekisteröinnin yhteydessä, voit vaihtaa pelaajatunnuksen kerran ilmaiseksi. Ylimääräiset Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihdot ovat maksullisia. Katso vaiheet ja yksityiskohdat ohjeaiheesta Xbox Live -pelaajatunnuksen vaihtaminen Xbox 360:ssä tai Xbox Onessa.

Pelaajakuva

Vaihda pelaajakuvasi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Pelaajakuva.
  2. Valitse jokin seuraavista:
    • Vaihda pelaajakuva: Tämä vaihtoehto näyttää konsoliin tallennetut esiasetetut pelaajakuvat.
    • Vaihda oma kuva: Tämän vaihtoehdon avulla voit asettaa oman kuvasi, jonka ainoastaan ystäväluettelossa olevat ihmiset näkevät.
    • Lataa pelaajakuvat: Tämä vaihtoehto avaa Xbox Live Games -kaupan, josta voit ladata lisää kuvia.
    • Ota oma kuva: Jos Xbox 360 -konsoliisi on kytketty Xbox Live Vision -kamera, tämän vaihtoehdon avulla voit ottaa itsestäsi kuvan ja käyttää sitä pelaajaprofiilissasi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Live Vision -kameran määrittäminen ja käyttäminen.
      Huomautus Omat kuvat ovat saatavilla ainoastaan ystäväluettelossasi oleville ihmisille.
  3. Valitse haluamasi pelaajakuva ja paina sitten A-näppäintä.

Pelaaja-alue

Vaihda pelaaja-aluettasi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Pelaaja-alue.
  2. Valitse seuraavasta luettelosta haluamasi Xbox Live pelaaja-alue:
    • Rennot
    • Parhaat
    • Perhe
    • Hämyt

Tunnuslause

Luo tai vaihda pelaajamottosi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Pelaajamotto.
  2. Käytä näytön näppäimistöä tai valinnaista USB-näppäimistöä ensimmäisen moton luomiseen tai moton vaihtamiseen ja valitse sitten Valmis.

Avatar

Vaihda avatar-hahmosi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Avatar.
    • Valitse Muuta piirteitäni, jos haluat muuttaa avatar-hahmosi hiustyyliä, vartalon kokoa tai kasvonpiirteitä.
    • Valitse Muuta tyyliäni, jos haluat muuttaa avatar-hahmosi vaatteita, tavaroita ja esineitä.
    • Valitse Avatar-kauppa, jos haluat siirtyä Avatar Kauppapaikkaan, josta voit ostaa avatar-hahmollesi erikoisvaatteita, -tavaroita ja -esineitä. Tietoja Avatar-kaupasta hankitun tarvikkeen pukemisesta tai käytöstä on ohjeaiheessa Ostetun avatar-esineen pukeminen tai käyttäminen.
  2. Kun olet valmis, valitse Tallenna ja lopeta.

Nimi

Muuta nimesi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Nimi.
  2. Muuta nimesi käyttämällä näytön näppäimistöä ja valitse sitten Valmis.
    Huomautus Tämä profiilitoiminto ei ole käytettävissä lapsitileillä.

Sijainti

Vaihda pelaajasijaintisi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Sijainti.
  2. Muuta sijaintisi käyttämällä näytön näppäimistöä ja valitse sitten Valmis.
Huomautus Tämä profiilitoiminto ei ole käytettävissä lapsitileillä.

Elämäkerta

Vaihda pelaajaelämäkertasi seuraavalla tavalla:

1. Valitse Muokkaa profiilia -valikosta Elämäkerta.
  2. Muuta sijaintisi käyttämällä näytön näppäimistöä ja valitse sitten Valmis.
Huomautus Tämä profiilitoiminto ei ole käytettävissä lapsitileillä.