Games on Demand -peliä pelattaessa ilmenee This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea) -virhe

Ongelma

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität pelata Games on Demand -peliä Xbox 360:llä:

This disc is unreadable. (Levyä ei voi lukea.) It may be the wrong region for this console. (Pelilevyn alue saattaa olla väärä tälle konsolille.) Match the region of the disc to the console. (Käytä levyä saman alueen konsolissa.) Clean the disc with a soft cloth. (Puhdista levy pehmeällä liinalla.) Restart the console. (Käynnistä konsoli uudelleen.) For more help, go to www.xbox.com/support. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.)

Ongelma saattaa ilmetä, jos Xbox 360 -konsolisi ei pysty lukemaan kiintolevyllä olevia pelitiedostoja.

Ratkaisu

Voit ehkä ratkaista ongelman tallentamalla pelin kiintolevyn eri osaan. Tallenna toiseen paikkaan poistamalla peli ja lataamalla se uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite. Valitse esimerkiksi Xbox 360 -kiintolevy.
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Games on Demand -peli, jota ongelma koski. Ota ylös tiedoston koko.
  4. Valitse Games on Demand -peli ja sitten Delete (Poista).
  5. Siirry Games-kauppaan ja lataa pelidemo tai muuta sisältöä joka on suurin piirtein samankokoinen kuin Games on Demand -peli.

Huomautus Pelidemojen lataaminen on maksuton tapa lisätä sisältöä kiintolevylle.

6. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  1. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  2. Valitse Download History (Lataushistoria).
  3. Valitse Games on Demand -peli ja sitten Download Again (Lataa uudelleen).
  4. Kun Games on Demand -peli on latautunut, aloita sen pelaaminen.

Jos ongelma jatkuu edelleen, ota yhteyttä Xbox-tukeen napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Ota yhteyttä ‑linkkiä.

Ota yhteyttä tukeen

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Games on Demand -peliä pelattaessa ilmenee This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea) -virhe" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?