Virhe 87e105dc tapahtuu

Se saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä tai konsolissa on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

1. Tarkista Xbox Live -palvelun tila alhaalta. Jos näet varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.
  2. Sammuta konsoli ja käynnistä se sitten uudelleen seuraavasti: paina Xbox-painiketta kolmen sekunnin ajan. Valitse näyttövalikossa Sammuta konsoli ja paina sitten A-painiketta . Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Jos yrität käyttää peliä tai sovellusta, poista ja asenna se.
  4. Tyhjennä välimuisti. Katso Xbox 360:n välimuistin tyhjentäminen.
  5. Viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa Xboxin asetukset. Tämän valinnan jälkeen konsolin käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen. Verkkoyhteyden nopeuden mukaan se voi kestää jonkin aikaa.
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Asetukset > Järjestelmä ja paina A .
    2. Valitse Console settings (Konsoliasetukset) > System info (Järjestelmätiedot). Kirjoita sarjanumero muistiin ja palaa sitten Järjestelmäasetukset-näyttöön.
    3. Valitse Storage (Tallennus). Korosta kiintolevyä ja paina sitten A . Valitse Format (Alusta) ja sitten Yes (Kyllä). Anna tässä vaiheessa sarjanumero, jonka olet kopioinut. Aloita oletusasetusten palautusprosessi painamalla Käynnistä.
Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-15T13:44:59.6080724+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2018-12-15T13:44:59.6080724+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2018-12-15T13:44:59.6080724+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2018-12-15T13:44:59.6080724+00:00

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87e105dc tapahtuu" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?