Videoiden ostaminen ja vuokraaminen Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta

Yleiskuvaus

Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelun kautta voit ostaa ja vuokrata videoita (elokuvia ja tv-ohjelmia) Xbox-kaupasta Xbox 360 -konsolilla tai muulla laitteella.

Ennen kuin voit ostaa tai vuokrata videon, sinun on kirjauduttava sisään. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on riittävästi katetta Microsoft-tililläsi.

Huomioi seuraavat videoiden Xbox-kaupasta hankkimiseen liittyvät seikat:

• Voit ostaa tv-ohjelmia ja musiikkivideoita.
  • Voit ostaa tai vuokrata elokuvia.
  • Voit suoratoistaa tai ladata videoita.
    Huomautus: musiikkivideoita voi vain ladata.
  • Monet videoista ovat tarjolla joko tavallisella tarkkuudella (SD) tai teräväpiirtotarkkuudella (HD).
    Huomautus: musiikkivideoita on tarjolla vain tavallisella tarkkuudella.
  • Voit katsoa videoita tavallisilla televisioilla ja näytöillä, teräväpiirtotelevisioilla ja -näytöillä, tietokoneen näytöllä ja Windows Phone 8 -puhelimella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-videoiden katsominen eri laitteilla ja näytöillä.
Näet jokaisen tv-ohjelman, elokuvan ja musiikkivideon kohdalla kaikki siihen liittyvät vaihtoehdot ja asetukset.

Ratkaisut

Elokuvien tai tv-ohjelmien ostaminen

Kun ostat elokuvan tai tv-ohjelman, voit ladata sen enintään viisi kertaa. Voit jakaa nämä lataukset tietokoneen ja Xbox 360 -konsolin kesken käyttämällä Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua. Kun olet ladannut tv-ohjelman tai elokuvan tietokoneeseesi, voit synkronoida sen Windows Phone 8 -puhelimeesi tai ladata sen konsoliisi.

Elokuvien vuokraaminen

Kun vuokraat ladattavan elokuvan Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta, se on katsottavissa 14 päivän ajan. Tämä 14 päivän aika alkaa ostohetkestä.

Kun aloitat elokuvan toiston, alkaa käydä myös toinen kello. Sinulla on 24 tai 48 tuntia aikaa katsella elokuva niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki Yhdysvaltojen ulkopuolella tehdyt vuokraukset ovat 48 tuntia / 14 päivää. Suurin osa Yhdysvaltojen sisällä tehdyistä vuokrauksista on 48 tuntia / 14 päivää, mutta jotkin ovat 24 tuntia / 14 päivää. Jos päätät suoratoistaa elokuvan konsolilla, 24 tunnin jakso alkaa ostoksen tekemisestä.

Jos esimerkiksi vuokraat ladattavan elokuvan 1. toukokuuta klo 15 ja aloitat sen katselemisen 5. toukokuuta klo 20, vuokra-aika päättyy 6. toukokuuta klo 20.

Jos vuokraat suoratoistettavan elokuvan 1. toukokuuta klo 15, sen vuokra-aika päättyy 2. toukokuuta klo 15.

Huomautus Toisin kuin ostettava elokuva, vuokraelokuva on katsottava sillä laitteella, jolla se vuokrattiin (esimerkiksi Xbox 360, tietokone tai Windows Phone 8 -puhelin).

Näin ostat tai vuokraat videon

1. Käynnistä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus.
  2. Valitse Movie Store (Elokuvakauppa) tai Television Store (Televisiokauppa).
  3. Jos valitsit elokuvan, valitse Buy (Osta) tai Rent (Vuokraa). Toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.
    Jos valitsit tv-ohjelman, valitse Buy (Osta). Toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.
  4. Jos haluat ostaa valitsemasi tv-ohjelman kausipassin, valitse Season Pass (Kausipassi). Toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.

Suoratoisto ja lataaminen

Kun ostat tai vuokraat videon Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta, voit valita, haluatko suoratoistaa vai ladata sen.

Katso heti suoratoistamalla

Suoratoisto on hyvä vaihtoehto, jos verkkosi ja Internet-yhteytesi on nopea ja haluat katsoa videon heti. Kaikki Internet-yhteydet tukevat elokuvan lataamista. Etenkin videoiden suoratoistamiseen Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta suositellaan kuitenkin laajakaistayhteyttä (kaapeli, DSL tai LAN).

Jos et ole varma, onko yhteytesi tarpeeksi nopea suoratoistamiseen, ei syytä huoleen. Yhteyden nopeus testataan ennen elokuvan suoratoistamista sen varmistamiseksi, että suoratoisto on sinulle hyvä vaihtoehto. Koska verkkojen nopeudet vaihtelevat kuormituksen (mukaan lukien taustalataukset) mukaan, tämä testi suoritetaan jokaisen suoratoiston yhteydessä.

Jos verkkosi nopeus ei riitä videon suoratoistamiseen, tästä ilmoitetaan sinulle, ennen kuin vahvistat maksun. Jos verkkosi on liian hidas teräväpiirtoelokuvan suoratoistamiseen, voit mahdollisesti joko suoratoistaa tavallisen tarkkuuden version tai ladata elokuvan suoratoistamisen sijaan.

Lataaminen myöhempää katsomista varten

Lataaminen on hyvä ratkaisu, jos

• Internet-yhteytesi on laajakaistaa hitaampi
  • haluat parhaan mahdollisen kuvanlaadun alusta loppuun
  • tietokoneesi tai laitteesi on offline-tilassa, kun haluat katsoa videon.

Latausnopeudet vaihtelevat alueen, Internet-palveluntarjoajan ja yksittäisen verkon mukaan riippumatta siitä, onko käytössä langallinen vai langaton verkko. Parhaan latausnopeuden saat käyttämällä laajakaistaa ja langallista yhteyttä (langattoman sijaan) käyttäessäsi Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelua.

Tv-ohjelmien tai elokuvien katseleminen

Kun ostat elokuvan tai tv-ohjelman Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta, voit katsoa sen tavallisen tarkkuuden televisiossa tai näytössä, teräväpiirtotelevisiossa tai -näytössä, tietokoneen näytössä tai Windows Phone 8 -puhelimella. Samat vaihtoehdot ovat yleensä käytössä myös videota vuokrattaessa – vuokravideon tosin voi katsoa vain sillä laitteella, jolla se vuokrattiin (esimerkiksi Xbox 360, tietokone tai Windows Phone 8 -puhelin).

Huomautus Videon tarkkuuteen vaikuttavat useat tekijät. Niihin kuuluvat muun muassa videon oma kuvanlaatu (teräväpiirto tai tavallinen tarkkuus), soittimen ominaisuudet, videosignaalin laitteesta näyttöön välittävät kaapelit ja näytön ominaisuudet. Kun haluat katsoa teräväpiirtovideon teräväpiirtolaadulla teräväpiirtotelevisiolla tai -näytöllä, tärkeintä on toistaa ja katsella teräväpiirtovideo teräväpiirtoa tukevalla laitteistolla ja teräväpiirtoa tukevalla signaalinsiirtotavalla (HDMI-, komponentti- tai VGA-videokaapelit).

Televisio tai näyttö

Kun haluat katsoa terävävideoita teräväpiirtolaadulla teräväpiirtotelevisiolla tai -näytöllä, ne on toistettava teräväpiirtoa tukevalla laitteistolla ja teräväpiirtoa tukevalla signaalinsiirtotavalla (HDMI-, komponentti- tai VGA-videokaapelit).

Voit katsoa Elokuvat ja tv-ohjelmat -kaupasta ostamasi tai vuokraamasi teräväpiirtovideot teräväpiirtotelevisiossa kahdella helpolla tavalla. Ne on lueteltu alla.

• Televisioon liitetty Xbox 360 -konsoli

Lataa ja toista teräväpiirtovideo suoraan Xbox 360 -konsolista teräväpiirtotelevisioon HDMI-kaapelin, Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin kautta.

Täysi 1080p:n tarkkuus on käytettävissä vain Xbox 360:llä. Lisäksi tämä tarkkuus edellyttää 1080p-tarkkuuden teräväpiirtotelevisiota, joka tukee HDCP:tä, sekä HDMI-kaapelia tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelia.

Jos kotiverkkosi on riittävän nopea, voit myös suoratoistaa videoita. Xbox 360 -konsolin HDMI-liitännän tai Xbox 360 VGA HD AV -kaapelin avulla voit katsoa jopa 1080p-tarkkuuden elokuvia. Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapelin kautta katsottaessa paras mahdollinen tarkkuus on 720p tai 1080i.

Voit lisäksi katsoa tavallisen tarkkuuden (480p) elokuvia useimmilla televisioilla seuraavien liitäntöjen ja kaapeleiden avulla:

• Xbox 360 -HD-AV-komponenttikaapeli
  • Xbox 360 VGA HD AV -kaapeli
  • Xbox 360 -AV-komposiittikaapeli
  • Xbox 360 S-Video AV -kaapeli.
Käytettävä kaapeli riippuu televisiosi AV-tuloliitännästä.

Tietokoneen näyttö

Osta tai vuokraa videoita Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovelluksella. Voit valita katseltavaksi joko tietokoneversion (tavallinen tarkkuus) tai tuetun laitteen version (tavallinen tarkkuus tai teräväpiirtotarkkuus). Tämä riippuu kustakin ostettavasta tai vuokrattavasta videosta.

Maksuttomien televisio-ohjelmien katseleminen Xbox Livessä

Elokuvat ja tv-ohjelmat tarjoaa kattavan valikoiman uusimpia maksuttomia televisio-ohjelmia. Voit valita maksutonta katsottavaa 100 ohjelman joukosta. Saat ohjelmat itsellesi, jos haluat ladata ne.

Maksuttomien televisio-ohjelmien lataaminen uudelleen tietokoneeseen

1. Käynnistä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sovellus ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten Account (Tili).
  3. Valitse Purchase History (Ostohistoria) > TV programs (Tv-ohjelmat). Näin näet luettelon kaikista televisio-ohjelmista, jotka olet ostanut tai hankkinut maksuttomasti.
  4. Valitse Download (Lataa) sen televisio-ohjelman vieressä, jonka haluat ladata uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Videoiden ostaminen ja vuokraaminen Elokuvat ja tv-ohjelmat -palvelusta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?