Lapsilukon tunnuskoodin vaihtaminen Xbox 360:ssä

Jos olet unohtanut Xbox 360:n tunnuskoodin, voit palauttaa sen vastaamalla tunnuskoodikysymykseen, jonka loit lapsilukkoasetuksia määrittäessäsi.

Jos et muista tunnuskoodikysymystäsi tai et tiedä Xbox 360:n tunnuskoodia, voit palauttaa käyttökoodin verkossa. Voit tehdä sen seuraavasti.

Huomautus Sinun on täytettävä seuraavat ehdot, jotta voit palauttaa tunnuskoodin verkossa:

• Microsoft-tilisi on oltava aikuisen tili.
  • Konsolin tulee olla rekisteröitynä nimelläsi.
  1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi kohdassa Devices (Laitteet).
  2. Etsi rekisteröityä Xbox 360 -konsoliasi.
  3. Valitse Lisää toimintoja, valitse Palauta tunnuskoodi ja noudata sitten näytön ohjeita tunnuskoodisi palauttamiseksi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lapsilukon tunnuskoodin vaihtaminen Xbox 360:ssä " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?