Virhe 80004004 ilmenee, kun käsittelet Xbox 360:stä pilvipalveluun tallennettua pelitiedostoa

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität käsitellä pilvipalveluun tallennettua pelitiedostoa Xbox Livessä:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilakoodi: 80004004

Tämä tarkoittaa, että Xbox Live -palvelimia ei voi käyttää ja että jotkin Xboxin toiminnot eivät ole käytettävissä. Ongelman syynä voi olla järjestelmän ylläpito tai Xbox Liven väliaikainen häiriö.

Huomautus Kun tämä ongelma ilmenee, saatat havaita myös muita ongelmia. Esimerkiksi ostamasi sisällön toistaminen tai pelaaminen ei ehkä onnistu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-12-16T17:31:37.5639692+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-12-16T17:31:37.5639692+00:00

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Kopioi tallennettu pelitiedosto tallennuslaitteeseen

Kun tarkistat Xbox Liven tilan, saatat nähdä seuraavankaltaisen viestin:

XBOX Live -palvelu

Käyttäjät voivat havaita ongelmia seuraavien palveluiden käytössä:

• Pilvipalveluun tallennettujen pelitallenteiden ja tietojen käsitteleminen

Ongelma koskee seuraavia Xbox Live -ympäristöjä:

• Xbox 360 -konsoli

Voit ratkaista tämän ongelman kopioimalla tallennetun pelitiedoston tallennuslaitteeseen Xbox 360 -konsolissasi. Voit esimerkiksi kopioida pelitallennetiedoston Xbox 360 -kiintolevylle tai USB-muistitikkuun.

Jos haluat lisätietoja pelitallenteiden kopioimisesta pilvipalvelusta Xbox 360 -konsolin tallennuslaitteeseen, lue kohta Xbox-pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

Ratkaisu 3: Käynnistä laitteet uudelleen ja testaa Xbox Live -yhteyttä

Toimi näin:

1. Sammuta Xbox 360 -konsoli ja verkkolaitteet (kuten modeemi ja reititin).
Ethernet-reitittimeen liitetty Xbox 360 -konsoli.
  1. Odota 30 sekuntia.
  2. Käynnistä modeemi ja odota, että se muodostaa verkkoyhteyden (tämä kestää noin minuutin).
  3. Käynnistä seuraava laite (esimerkiksi reititin) ja odota jälleen minuutti.
  4. Käynnistä Xbox-konsoli uudelleen.

Kun laitteisto on käynnistetty uudelleen, testaa Xbox Live -yhteyttä:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta ja valitse Settings (Asetukset) ja sitten System Settings (Järjestelmäasetukset). Valitse sitten Network Settings (Verkkoasetukset).
  2. Valitse langattoman verkkosi nimi tai valitse Wired Network (Langallinen verkko), jos käytät langallista yhteyttä.
  3. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Jos ratkaisu toimi, konsolisi muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Xbox 360 -konsolin verkkoyhteyden toimiessa Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä) -näytön kaikki vihreät pisteet palavat.

Huomautus Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Yes (Kyllä).