Virhe 0x8000FFFF ilmenee, kun käynnistät pelin tai liityt seuruekeskusteluun Xbox Onessa tai kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:ssä

Xbox One:

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität käynnistää pelin tai liittyä seuruekeskusteluun Xbox Onessa:

Viimeksi tallennettujen tietojen hakeminen tai viestien vastaanottaminen epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen

Tilakoodi: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Saat seuraavan virhesanoman, kun kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:ssä:

Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.

Tilakoodi: 8000FFFF

Tähän ongelmaan voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tietyt Xbox Liven ominaisuudet eivät ole käytettävissä tilapäisen järjestelmän ylläpidon tai odottamattoman Xbox Liven häiriön vuoksi.
  • Et voi käyttää joitakin Xbox Liven ominaisuuksia verkkomääritykseen liittyvän ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Xbox One

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-08-23T03:28:36.5913973+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä kirjautua uudelleen sisään.

Xbox 360

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-08-23T03:28:36.5913973+00:00

Ratkaisu 2: Päivitä kanavaluettelo manuaalisesti

Voit päivittää kanavaluettelon manuaalisesti toimimalla seuraavasti:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Palaa Xbox-käyttöliittymään pitämällä oikeaa liipaisinta painettuna ja painamalla Y-painiketta. Odota hetki. Kanavaluettelo päivitetään.

Ratkaisu 3: Testaa yhteys.

Testaa Xbox 360 -konsolin Xbox Live -yhteys. Toimi näin:

1. Paina ohjaimen opaspainiketta, siirry kohtaan Asetukset ja valitse sitten Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Verkkoasetukset.
  3. Valitse Langallinen verkko tai langattoman verkkosi nimi, jos sitä pyydetään.
  4. Valitse Testaa Xbox Live -yhteyttä.

Huomautus Jos testi epäonnistuu etkä voi muodostaa Xbox Live -yhteyttä, kokeile Xbox Live -palvelun yhteysvirheen ratkaisua.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x8000FFFF ilmenee, kun käynnistät pelin tai liityt seuruekeskusteluun Xbox Onessa tai kirjaudut Xbox Liveen Xbox 360:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?