Virhekoodi 8007065b ilmenee, kun käytät Xbox Liveä

Saatat saada seuraavan virhekoodin käyttäessäsi Xbox Liveä:

8007065b

Se saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelu on poissa toiminnasta. Saatat nähdä tämän virheen myös pelaajatunnuksen vaihtamisen jälkeen, mikä voi viitata siihen, että tekemääsi pelaajatunnuksen muutosta ei ole ehkä otettu oikein käyttöön tilissäsi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun ilmoitukset

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Vain yhdysvaltalaiset asiakkaat: Jos jossakin palvelussa tai sovelluksessa on käyttökatko, voit pyytää tekstiviesti-ilmoituksen, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Ratkaisu 2: Kirjaudu ulos ja Käynnistä Xbox uudelleen

Kirjaudu ulos profiilistasi. Käynnistä Xbox uudelleen ja yritä sitten kirjautua sisään uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lisää se uudelleen Xbox 360:ssa

1. Poista profiilisi Xbox 360:ssa, kuten tässä on kuvattu, ja lisää se sitten takaisin.
  2. Tyhjennä välimuisti.
  3. Irrota sekä Xbox-konsoli että verkkolaitteisto (modeemi, reititin jne.) virtalähteestä viiden minuutin ajaksi.
  4. Liitä ne takaisin virtalähteeseen, käynnistä Xbox-konsoli uudelleen ja kirjaudu sisään.

Jos esto ei poistu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhekoodi 8007065b ilmenee, kun käytät Xbox Liveä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?