Virhe 80151011 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Tilan koodi 80151011

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -profiilissasi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-17T17:23:02.2483387+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Jos et pysty muodostamaan Xbox Live -yhteyttä, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys.

Ratkaisu 3: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Jos olet äskettäin lisännyt suojaustietoja Microsoft-tiliisi, nämä tiedot on ehkä vahvistettava. Vahvistusprosessin avulla todistat Microsoftille, että muutoksista vastaat sinä – eikä joku, joka yrittää varastaa tilitietosi. Voit vahvistaa suojaustietosi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Jos olet unohtanut salasanasi tai se ei toimi, vaihda salasanasi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
  3. Jos sinun on vahvistettava suojaustietosi, puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen alla on Vahvista-linkki. Valitse Vahvista.
  1. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  2. Yritä kirjautua sisään Xbox Liveen konsolissasi uudelleen.

Ratkaisu 4: Tyhjennä järjestelmän välimuisti

Jos olet äskettäin muuttanut Microsoft-tilisi salasanaa tai suojaustietoja, joudut ehkä tyhjentämään konsolisi välimuistin, jotta aiemmin tallennetut tiedot poistetaan.

1. Paina ohjaimen opaspainiketta.
  2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
  3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
  1. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-painiketta. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
  2. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
  1. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).

Ratkaisu 5: Jos olet äskettäin ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen, luo Microsoft-tilissäsi yksilöllinen sovellussalasana

Tarkista, onko kaksivaiheinen vahvistus käytössä Microsoft-tililläsi, kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi ja valitsemalla Suojaustiedot.

Jos olet äskettäin ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen, et välttämättä vielä tiedä, kuinka kirjaudutaan sovelluksiin tai laitteisiin, jotka eivät hyväksy suojauskoodeja. Tietyt sovellukset (kuten eräiden älypuhelinten sähköpostisovellukset) ja laitteet (kuten Xbox 360) eivät voi pyytää sinulta suojaustietoja, kun yrität kirjautua sisään.

Jos kaksivaiheinen tarkistus on käytössä ja saat väärän salasanan virheen sovelluksessa tai laitteessa, sisäänkirjautuminen edellyttää, että luot Microsoft-tilillesi yksilöllisen sovellussalasanan kyseiselle sovellukselle tai laitteelle. Sama on tehtävä jokaiselle sovellukselle tai laitteelle, joka ei voi kysyä sinulta suojaustietoja.

Yksilöllisen salasanan luominen sovellukselle tai laitteelle:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
    Jos sinulta kysytään verkkosivulla suojaustietoja, anna ne ja valitse sitten Lähetä.
  3. Valitse Sovelluksen salasanat -kohdassa Luo uusi sovelluksen salasana.
    Sinulle luodaan uusi sovelluksen salasana, joka ilmestyy näyttöön.
  4. Kun Xbox-konsoli pyytää sinua antamaan Microsoft-tilin salasanan, anna verkossa luomasi sovelluksen salasana.

Kun olet kirjautunut sisään sovelluksen salasanalla, voit käyttää sovellusta tai laitetta. Tätä sovelluksen salasanaa käytetään sisäänkirjautumiseen laitteeseen Microsoft-tilin salasanan sijaan.

Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Salasana- ja suojaustiedot -kohdassa Muokkaa suojaustietoja.
    Jos sinulta kysytään verkkosivulla suojaustietoja, anna ne ja valitse sitten Lähetä.
  3. Valitse Kaksivaiheinen vahvistus -kohdassa Poista kaksivaiheinen vahvistus käytöstä.

Ratkaisu 6: Poista Xbox Live -profiili ja lataa se uudelleen

Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelaajatunnuksen ja profiilin hallinnan tuki.

Ratkaisu 7: Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen

Voit käynnistää Xbox 360 -konsolin uudelleen seuraavasti:

1. Paina opaspainiketta ja valitse Turn Off Console (Sammuta konsoli).
  2. Käynnistä Xbox 360 -konsoli.

Huomautus Jos käytössäsi on langaton Xbox 360 -ohjain, voit käynnistää konsolin ohjaimen opaspainikkeen avulla.

Ratkaisu 8: Poista järjestelmäpäivitykset ja lataa ne uudelleen

Voit poistaa järjestelmäpäivitykset ja ladata ne uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita.

Huomautus Nämä vaiheet poistavat kaikki Xbox-konsoliin asennetut järjestelmäpäivitykset.

1. Paina opaspainiketta ja valitse Xbox Home (Xbox-käyttöliittymä).
  2. Valitse settings (Asetukset) ja sitten System (Järjestelmä).
  3. Valitse Storage (Tallennustila).
  4. Korosta tallennuslaitteesi (mutta älä valitse sitä painamalla A-näppäintä).
  5. Paina ohjaimen seuraavia näppäimiä seuraavassa järjestyksessä:
    1. Vasen bumper-painike
    2. Oikea bumper-painike
    3. X-näppäin
    4. Vasen bumper-painike
    5. Oikea bumper-painike
    6. X-näppäin
  6. Valitse Delete System Update (Poista järjestelmäpäivitys) -näytössä Yes (Kyllä).
  7. Kun Xbox-konsoli on käynnistynyt uudelleen, lataa ja asenna järjestelmäpäivitys valitsemalla OK.
  8. Kun järjestelmäpäivitys on asennettu, lataa Xbox Live -profiili uudelleen ja yritä kirjautua sisään Xbox Liveen.