Virhe 80151103 ilmenee, kun lataat profiilia Xbox 360:een

Näet jonkin seuraavista virhekoodeista ja -sanomista, kun lataat Xbox Live -profiilia Xbox 360 -konsoliin:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be loaded right now. Please try again later. (Xbox Live -profiileja ei valitettavasti voi ladata juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80151103.

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151103. (Yhteyden muodostaminen Liveen ei onnistu. Kirjautumisvirheen koodi on 0x80151103.)

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Microsoft-tilisi suojaustiedoissa on ongelma.
  • Xbox 360 -konsoliin tallennetussa Xbox Live -profiilissa on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-24T15:51:06.1230934+00:00

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi
    Huomautus Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautuminen salasanalla ei onnistu, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja -kohdassa Vaihda salasana.
  3. Vahvista Suojaustiedot auttavat pitämään tilisi suojattuna -kohdassa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Lisää tai päivitä nämä suojaustiedot tarpeen mukaan.
  4. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  5. Yritä kirjautua Xbox Liveen uudelleen.

Ratkaisu 3: Vaihda Microsoft-tilin salasana

Lisätietoja Microsoft-tilin salasanan vaihtamisesta saat ohjeaiheesta Microsoft-tilin salasanan vaihtaminen.

Ratkaisu 4: Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen

Voit ladata Xbox Live -profiilin uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirrä ensin Xbox Live -profiilisi:
    1. Alusta USB-muistitikku muistikortiksi.
    2. Liitä muistitikku konsoliisi.
    3. Siirry käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse Storage (Tallennustila).
    4. Valitse All Devices (Kaikki laitteet).
    5. Valitse Gamer Profiles (Pelaajaprofiilit) ja valitse sitten pelaajaprofiilisi.
    6. Valitse Move (Siirrä).
    7. Valitse muistikortti, johon haluat siirtää profiilin.
    8. Irrota USB-muistitikku konsolistasi.
  2. Tyhjennä järjestelmän välimuisti:
    1. Paina ohjaimen opaspainiketta
    2. Siirry Settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System Settings (Järjestelmäasetukset).
    3. Valitse Storage (Tallennustila) tai Memory (Muisti).
    4. Korosta mikä tahansa tallennuslaite ja paina ohjaimen Y-näppäintä. (Voit valita minkä tallennuslaitteen tahansa, sillä kaikkien tallennuslaitteiden välimuistit tyhjennetään.)
    5. Valitse Clear System Cache (Tyhjennä järjestelmän välimuisti).
    6. Kun tallennuslaitteen ylläpitotoimi pyydetään vahvistamaan, valitse Yes (Kyllä).
  3. Käynnistä Xbox 360 -konsoli uudelleen.
  4. Lataa Xbox Live -profiilisi uudelleen. Apua saat ohjeaiheesta Xbox Live -profiilin lataaminen toiseen Xbox 360 -konsoliin tai sen lataaminen uudelleen.