Virhe 80153048 ilmenee, kun yrität lunastaa koodin tai ladata sisältöä Xbox 360:llä

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata sisältöä Xbox 360 -konsolilla:

Can't retrieve information from Xbox Live. (Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)

Tilan koodi: 80153048

Tämä saattaa tarkoittaa, että olet jo tehnyt tilauksen valmiiksi maksetulla koodilla, jonka yrität lunastaa, tai Microsoft-tilisi laskutustiedoissa on ilmennyt ongelma.

Huomautus Tämä ongelma voi ilmetä myös silloin, jos Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.

Ratkaisut

Voit ratkaista ongelman kokeilemalla seuraavia toimia.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-24T14:45:32.9762311+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-11-24T14:45:32.9762311+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteystesti

Jos palvelussa ei ole ongelmia, mutta saat edelleen tämän virhesanoman, kun yrität ladata sisältöä, suorita Xbox 360 -konsolilla seuraavat toimet:

1. Valitse settings (Asetukset).
  2. Valitse System (Järjestelmä).
  3. Valitse Network Settings (Verkkoasetukset).
  4. Valitse käyttämäsi verkko.
  5. Valitse Test Xbox Live Connection (Testaa Xbox Live -yhteyttä).

Ratkaisu 3: Vahvista Microsoft-tilisi tiedot

Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot verkkoselaimella. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Maksutavat.
  3. Tarkista ja päivitä kunkin maksutavan tiedot.
  4. Vahvista tilisi osoite valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja valitse sitten Laskutustiedot.
  5. Kirjaudu Microsoft-tililtäsi ulos ja sitten uudelleen sisään.
  6. Kirjaudu Xbox Liveen ja yritä ladata sisältö uudelleen.

Huomautus Jos yrität käyttää valmiiksi maksettua koodia, sitä ei voi käyttää tai aktivoida, jos tililläsi on maksamaton maksu tai jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei enää kelpaa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-tilauksen maksamattoman laskun maksaminen.