Ostetun avatar-esineen pukeminen tai käyttäminen

Avatar-esineen etsiminen ja pukeminen

Kun olet ostanut avatar-esineen, sinulta kysytään, haluat pukea sen. Jos valitset Yes (Kyllä), esine ilmestyy avatar-hahmosi ylle. Jos haluat pukea esineen myöhemmin, siirry avatar-hahmon muokkaussivulle. Voit myös ladata avatar-esineen konsoliin, jossa voit etsiä sen ja pukea sen avatar-hahmolle. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Valitse konsolissa profiilisi ja kirjaudu sisään.
  2. Siirry social (Yhteisö) -osioon, valitse avatar-hahmosi ja paina A-näppäintä.
  3. Valitse Customize Avatar (mukauta avatar-hahmoa).
  4. Valitse Change My Style (Muuta tyyliäni).

Xbox 360 -konsoliohjelmisto päivitetään ajoittain. Jos sinulla ei ole uusinta päivitystä, et ehkä pysty näkemään tai käyttämään jotakin avatar-hahmon kohdetta. Voit myös selvittää, onko avatar-hahmojen esineitä päivitettävä. Käy läpi yllä olevat vaiheet 1–3, ja jos sinua kehotetaan päivittämään avatar-hahmosi, seuraa näytön ohjeita.

Jos et näe avatar-esinettä tai sen käyttäminen ei onnistu, käytä seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: varmista, että käytössäsi on oikea pelaajatunnus

Avatar-kaupan kohteet ja avatar-palkinnot ovat vain sen pelaajatunnuksen käytettävissä, joka osti kohteen tai poisti sen lukituksen. Jos haluat käyttää jotakin avatar-hahmon kohdetta toisen pelaajatunnuksen avulla, kyseisen pelaajatunnuksen on ostettava kohde tai poistettava sen lukitus.

Offline-pelaajatunnukset (muut kuin Xbox Live -pelaajatunnukset) eivät voi käyttää avatar-kaupan kohteita.

Ratkaisu 2: lataa kohde uudelleen

Yritä ladata avatar-hahmon kohde uudelleen lataushistoriasta. Saat lisätietoja ohjeartikkelista Sisällön lataaminen uudelleen Xbox Live -palvelusta.

Ratkaisu 3: tarkista, näkyykö avatar-hahmon kohde käyttöliittymässä

Jotkin pelit eivät ehkä tue tiettyjä avatar-hahmon kohteita, kuten esineitä. Jos haluat selvittää, onko ongelma pelikohtainen, tarkastele avatar-hahmoasi Xbox-käyttöliittymässä. Jos avatar-hahmon kohde toimii käyttöliittymässä muttei pelissä, peli ei ehkä tue avatar-hahmojen kohteita.

Ratkaisu 4: Muuta avatar-hahmosi ruumiinrakennetta tai sukupuolta

Jotkin avatar-hahmon palkinnot ja avatar-kaupan kohteet ovat vain yhden ruumiinrakenteen tai toisen sukupuolen käytettävissä. Osalla palkinnoista on omat, erilaiset versiot miehille ja naisille. Jos muutat avatar-hahmosi ruumiinrakennetta tai sukupuolta, aiemmin ostetut avatar-hahmon kohteet tai avatar-palkinnot, joiden lukitus on poistettu, eivät ehkä ole käytettävissä.